سلام
من Windows 10 Pro و Windows 10 Home نصب کردم و بدون نصب هیچ برنامه اضافه ای و در همون اول کار، مصرف رم روی 48 تا 50 درصد و مصرف پردازنده هم مدام تا 50 تا 60 درصد بالا میره و تا 20 درصد در حالت بیکاری و احتمال میدم از سرویس های ویندوز 10 باشه که الکی رم و پردازنده رو درگیر می کنن. مثلا ویندوز 7 یا 8.1 نصب می کنم مصرف رم روی 20 درصده و مصرف پردازنده مدام روی 0 درصد یا 1 درصد میره در حالت بیکاری.
از دوستانی که اطلاع دارن درخواست می کنم مواردی که می شه غیر فعال کرد و کاربردی نیستن در ویندوز 10 رو به صورت تصویری یا هر روشی که می دونن بگن تا در حالت بیکاری مصرف رم بالاتر از 30 نباشه حداقل و پردازنده هم همون 0 تا 1 درصد باشه. ممکنه 10 تا 15 کار نیاز باشه این هم برای افرادی که سیستم ضعیفی دارن مناسبه و هم برای افرادی که سیستم قوی دارن ولی نمی خوان سیستم عامل انقدر رم و پردزانده رو درگیر کنه
من خودم Windows defender غیر فعال کردم حالت Real اون رو ولی Antimalware این سرویس هر کاری می کنم غیر فعال نمی شه و گزینه های دیگه ای هم هست که شاید اصلا نیاز باشه یک مقاله براش نوشته بشه یا هر کس نکته ای می دونه بذاره که ببینیم چیوری می تونیم بهترش کنیم
لطفا در همین تاپیک هرچی می دونید رو بگید و هر زمانی که نکته جدیدی به ذهنتون رسید اعلام کنید غیر فعال کنیم
Bookmarks