مشکل من اینه از موقعی که ورژن اصلی اومد اینجوری شد یعنی Hibernate
نداره ویندوزم هم فعاله
کاربر شهرسختافزار
مشکل من اینه از موقعی که ورژن اصلی اومد اینجوری شد یعنی Hibernate
نداره ویندوزم هم فعاله
آخرین ویرایش توسط mzz در تاریخ 23-02-10 انجام شده است
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed-Milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدببین به ترتیب بهت میگم، اجرا کن :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed-Milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CMD رو اجرا کن و عبارت powercfg -h on رو بنویس !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برو تو Power Option :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رو قسمت Change plan settings جلوی حالت انتخاب شده کلیک کن :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا روی Change advanced power settings کلیک کن :تو پنجره باز شده، منوی Sleep رو باز کن.حالا Allow hybrid sleep رو باز کن. عبارت رو به Off تغییر بده :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نتیجه پایانی :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توجه : بعضی وقت ها گزینه Hibernate خودش به منو اضافه میشه و نیاز به انجام این کارهای بالا که گفتم نیست !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mzz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدشما راه های بالا رو برو مطمئن باش گزینه Hibernate فعال میشه و ربطی به Activation نداره !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mzz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
esyoo (16-02-10), mzz (15-02-10), parsezan17 (12-03-11), Saeed-Milan (15-02-10)
عضو VIP شهرسختافزار
Saeed-Milan (15-02-10)
کاربر شهرسختافزار
ممنون درست شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks