arash79 (03-08-09), Armin-N (02-08-09), Labyrinth (02-08-09), Overclocker (02-08-09), Rohham (10-08-09)
7Loader By Orbit30 & Hazar 1.2
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
Send big files the easy way. Files too large for email attachments? No problem!
http://www.filedropper.com/7lohv12
http://sharebee.com/522de650
MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
7Loader By Orbit30 & Hazar v1.2.zip
تست کردم اکتیو شده بدون مشکل ..........برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arash79 (03-08-09), Armin-N (02-08-09), Labyrinth (02-08-09), Overclocker (02-08-09), Rohham (10-08-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
با سلام
سایت سافت گذر هم کرک های جدید و همچنین یک نسخه جدید از این ویندوز را قرار داد
Microsoft Windows 7 Ultimate RTM x86 Retail MSDN
www.softgozar.com
Comodo Internet Security
arash79 (03-08-09)
پولي كرد وسايتو خرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ببرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
رو کامپیوتر داداشم تست کردم کاملا بدون دردسر جواب داد
تشکر از شما
Overclocker (10-08-09)
کاربر شهرسختافزار
تست شد 100% Active میشه و بدون هیچ مشکلی و ......
تایید 100% .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ببخشید دوستان...من دیروز واس پسرخالم یه 7 گرفتم از شرکت پرنیان...بعدش واس اکتیو کردن باید وارد اینترنت می شدیم و این قضایا...می خواستم بدونم با این کرک ها هم کرک می شه اون یا کرک خودش بهتره؟؟؟بعد از ای کرک ها ویندوز آپ دیت هم می شه؟؟؟؟ممنون می شم این سؤال رو جواب بدید...بعد یه سؤال دیگه این که این ویندوز با لن مشکل نداره یعنی خودش می شناسه؟؟؟چون برای صدا و گرافیک مجبور شدیم درایور استفاده کنیم....تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دست مزن!چشم ببستم دو دست راه مرو!چشم دو پایم شکست
حرف نزن!قطع نمودم سخن نطق مکن!چشم ببستم دهن
هیچ نفهم!!!این سخن عنوان مکن خواهش نافهمی انسان مکن
لال شوم!کور شوم!کر شوم!!! لیک محال است که من خر شوم!!!
|
|
در مورد كرك من خودم امتحان كردم اكتيو شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rohham66 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد مودم خودم همچين مشكلي داشتم بهم گفتن از مودم LAN استفاده كنم ويندوز ميشناستش
ولي باز روي اين حرفم حساب نكن چون هنوز خودم امتحان نكردم .
Rohham (10-08-09)
کاربر شهرسختافزار
بچه ها یکی می تونه یه لینک سالم به من بده از این...؟؟؟رپید شرش درست بود که اون تا وسطش رفت و دیگه دان نکرد...
اگر کسی می تونه ممنونش می شم...همشون رو امتحان کردم
دست مزن!چشم ببستم دو دست راه مرو!چشم دو پایم شکست
حرف نزن!قطع نمودم سخن نطق مکن!چشم ببستم دهن
هیچ نفهم!!!این سخن عنوان مکن خواهش نافهمی انسان مکن
لال شوم!کور شوم!کر شوم!!! لیک محال است که من خر شوم!!!
اینم جدید ترین کرک که پیشنهاد میشه دانلود کنید
7Loader By Orbit30 & Hazar1.3
کد:http://rapidshare.com/files/266080467/7Loader_1.3.exe
کاربر شهرسختافزار
عزیز جان 1.2 با 1.3 فرقش چیه ؟ اطلاع داری ؟7Loader By Orbit30 & Hazar1.3
درایور شبکه به صورت اوتومات نصب میشه و فقط کافیه مودم ADSL با پورت RJ 45 رو وصل کنید ( همون پورت LAN ) و حالشو ببرید .ولي باز روي اين حرفم حساب نكن چون هنوز خودم امتحان نكردم .
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 11-08-09 انجام شده است
serpens13 (28-08-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks