با ACRONIS TRUE IMAGE بکاپ بگیرید . بکاپ بستگی به حجمش داره ولی بهتره روی هارد اکسترنال بکاپ بگیرید . چون حجم ویندوزهای جدید بالا رفته و دیگه روی یک DVD جا نمیشه فایل بکاپ
کاربر شهرسختافزار
سلام
میخام از ویندوز و برنامه هاش یعنی از تمام درایو C بکاپ بگیرم که فایل بکاپ روی فلش یا dvd ذخیره کنم طوریکه بعدا وقتی ویندوز خراب شد و بالا نیومد بتونم از روی فلش یا dvd بصورت bootable فایل بکاپ رو ریستور کنم.
یادمه حدود 10 سال پیش اینکارو با norton ghost میشد انجام داد و معروف بود به نصب سریع windows xp و بصورت بوت از روی cd سریع نصب یا در واقع restore میشد
آیا الان هم میشه اینکارو برای ویندوز هشت و هارد 3 ترا پارتیشن GPT بکاپ گرفت طوریکه خودش بصورت بوت و اتوماتیک تمام درایو c رو فرمت کنه و بکاپی که قبلا توی dvd یا فلش ذخیره شده بازیابی یا ریستور کنه؟
با چه نرم افزاری میشه اینکارو انجام داد و توضیح مختصری هم لطفا در موردش بدید
فقط بکاپ جوری باشه که بصورت بوت باشه و اتوماتیک فرمت و ریستور کنه
با تشکر
آخرین ویرایش توسط u53r در تاریخ 10-05-16 انجام شده است
|
|
با ACRONIS TRUE IMAGE بکاپ بگیرید . بکاپ بستگی به حجمش داره ولی بهتره روی هارد اکسترنال بکاپ بگیرید . چون حجم ویندوزهای جدید بالا رفته و دیگه روی یک DVD جا نمیشه فایل بکاپ
u53r (10-05-16)
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با آکرونیس بصورت بوتیبل خودش اتومات درایو c رو فرمت میکنه و بکاپ رو ریستور میکنه؟
الان میخام نصبش کنم. تو منوهای اکرونیس کدوم گزینه رو باید انتخاب کنم برای اینکار؟
u53r (10-05-16)
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید اگه بخوام بکاپ روی هارد اکسترنال بصورت بوت ذخیره کنم تمام هارد اکسترنالم فرمت میشه؟
چون فکر میکنم بکاپ باید از روی هارد اکسترنال بوت بشه و بعد ریستور بشه و برای اینکه آکرونیس هارد اکسترنال رو بوت کنه آیا باید اول هارد اکسترنال رو فرمت کنه؟
و یه سوال دیگه: آیا تو محیط ویندوز (با فرض اینکه ویندوز طوری خراب شده که هنوز بالا میاد) میشه بکاپ درایو c (که شامل ویندوز و برنامه های نصب شده میشه) رو بدون اینکه از ویندوز خارج بشیم ریستور یا بازیابی کرد؟ یا اینکه ویندوز به ما اجازه چنین کاری نمیده و باید حتما از روی هارد اکسترنال بوت بشیم و بکاپ رو برگردونیم؟
آموزشش خیلی کامل بود . شما از ویندوزتون بکاپ میگیرید فایل ایمیج را روی هارد اکسترنال ذخیره میکنید . موقعی که نیاز به ریستور داشته باشید . بوت اکرونیس را DVD را قرار میدید . بعد آدرس فایل بکاپ را میدید و ریستور میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط u53r برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه داخل ویندوز نه . با بوت اکرونیس TRUE IMAGE بوت میکنید .
u53r (10-05-16)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks