iranpg (12-07-16)
iranpg (12-07-16)
کاربر شهرسختافزار
سلام با DriverPack Solution17.6.6 همه رانصب کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
اون درایور پک خودش سرطانه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
iranpg (12-07-16)
کاربر شهرسختافزار
ازاول من بااین پک نصب می کردم چون درایو نداشت!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
می تونم بپرسم چرادرایوپک سرطانه؟
درایور را اکثرا اشتباه نصب میکنه . با هر ضرب و زوری درایورها را خورد ویندوز و قطعات میده . خیلی مشکلزاست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
iranpg (12-07-16)
کاربر شهرسختافزار
پس اگراشتباه نکنم اینه که درایوها راازخود دل دانلود کنم درستهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای کارت صدا هم IDT 92HD87B1 High Definition Audio Driver دانلود کنم درسته
بله همیشه از سایت سازنده دریافت کنید .البته با وجود نصب با درایور پک معمولا ویندوز رو دچار مشکل بیشماری میکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
iranpg (12-07-16)
کاربر شهرسختافزار
این پیغام رامیده The hardware detected is not supported by this IDT software package. The install will be aborted.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
اون درایوری که درایور پک به خوردش داد نمیگذاره این درایور نصب بشه .الان به چه نامی شناخته ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks