64 را روی دسکتاپ نصب کردم و 32 را روی نت بوک.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
64 را روی دسکتاپ نصب کردم و 32 را روی نت بوک.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
P A R H A M (24-08-12)
|
|
تو چند ثانیه ویندوز لود میشه؟(هم 32 هم 64 بیت؟) تو چند ثانه دسکتاپ لود میشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کپی پیستش چجوریه؟(مثل پریویوه یا باز فرق کرده)
با نرم افزار ها که مشکل نداشتی؟
گاهی سکوت بلندترین فریاد است
و زمان صادق ترین قاضی...
پس در درگاه زمان سکوت میکنیم
شاید
حکمی به نفع ما صادر شود
با دسکتاپم 10 ثانیه بوت می شه 6 ثانیه داون میشه ( البته هاردم ssd است )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط designme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روی نت بوک که هارد ضعیفی داره 20 ثانیه بوت میشه و 13 ثانیه داون میشه
کپی پیستش خیلی با 7 فرقی نداره و خوبه
فقط نتونستم هنوز اکتیوش کنم و همینطور گدجت network meter که معتادش هستم را هم نتونستم نصب کنم ( ظاهرا گجت کلا حذف شده )
3dmar vantage و 11 مشکل داشت گوگل کردم دیدم سیستم اینفوم قدیمیه آپدیت کردم حل شد.
فایر فاکس هم کرش میکرد که رفتم سراغ کروم ( البته خودم خیلی وقت بود دلم می خواستم مهاجرت کنم به کروم، حسش نبود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
کلا تا اینجا یه 2 مرتبه کرش کرنل داشتم که ظاهرا مشکل درایور بود، درایور جدید گرافیک و صدا را نصب کردم تا اینجا که مشکلی نداشتم.
راستی میکروسافت اسنشیال هم درونی شده و با ویندوز نصب میشه ( نیاز به نصب ویروس یاب اضافه نداره )
alone in the dark (09-12-12), designme (21-08-12), mohamad70 (21-08-12), P A R H A M (21-08-12), smrbh (22-08-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks