DVD ویستا رو بگذار توی DVD-ROM و باهاش بوت بشو، یک Repair کن ویستا برمی گرده سر جاش ولی XP از منوی بوت حذف میشه.
با برنامه Easy BCD هم میشه XP رو برگردوند (یا توی خود XP مستقیما ویستا رو اضافه کرد)
سلام به همگی...
دوستان راستش یه راست میرم سر اصل مطلب...من تا همین دیروز از ویندوز Vista 64 SP1 استفاده میکردم هیچ مشکلی هم نداشتم...تا اینکه دیشب خواستم یه مادربرد رو تست کنم ولی وقتی سیستم رو بستم با ویستا هر کار کردم بالا نیومد...منم چون عجله داشتم روی یه درایو دیگه XP نصب کردم و کارمو انجام دادم...
اما حالا که مادربرد خودم رو بستم نمیتونم با ویندوز خودم یعنی Vista بالا بیام...یعنی اصلا ویندوز رو نمیشناسه و موقع بالا اومدن سیستم یه راست میره تو XP...منم یه سری فایلهای مهم روی یه برنامه که رو ویستا نصب بود داشتم که نمیخوام از دست بره...
حالا به نظر شما باید چیکار کنم؟...ویستارو که هرکار کردم نشناحت...اگه XP رو هم پاک کنم که دیگه اصلا سیستم عامل ندارم...فایهامو هم که خارج ویندوز نمیتونم بردارم!
شما راهی بلد نیستید که بتونم ویندوز رو بالا بیارم یا فایلامو نجات بدم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وگرنه مجبورم درایو C رو فرمت کنم و از اول ویستا نصب کنم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
DVD ویستا رو بگذار توی DVD-ROM و باهاش بوت بشو، یک Repair کن ویستا برمی گرده سر جاش ولی XP از منوی بوت حذف میشه.
با برنامه Easy BCD هم میشه XP رو برگردوند (یا توی خود XP مستقیما ویستا رو اضافه کرد)
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
D J V A H I D (13-12-08), Labyrinth (13-12-08), N0m@d (13-12-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی stream جان امیدوارم اینطوری درست بشه...
نه به XP احتیاجی ندارم...من فقط برنامه رو اجرا کنم و فایلاشو save کنم بعد هردو رو فورمت میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
N0m@d (13-12-08)
حتما تست میکنم و نتیجه رو بهتون میگم...
فعلا حوصله ندارم،از دیروز تا حالا پدر منو در آورده اون PC...
الانم با لپ تاپ اومدم سایت
HWBOT Crew
با سلام...
راستش دوستان همین مشکل واسه منم پیش اومده!!! ولی از نوع صفحه آبی...!!
امروز این طوری شده ویستا که لود میشه می خواد بره تو ویندوز صفحه آبی میاد و ریست می کنه...
repair که همیشه جواب می داد در این مورد جواب نداد... خیلی سر و کله زدم نشد...!!
آخرش ورداشتم رو یه درایو دیگه xp زدم...
دوستان راهنمایی کنین خیلی واسم حیاتیه که ویستا برگرده... کلی اطلاعات و دانلود ناتموم دارم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس...
|
|
HWBOT Crew
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان راهنمایی نمی کنید...؟؟؟ بدجوری گیر کردم...!!!!!!!!!!!!!
کاربر شهرسختافزار
خوب شما خودتون دارید میگید که مادربورد رو عوض کردم...
هارد رو که عوض نکرده بودی چرا ایکس پی ریختی؟
و در ضمن با عوض شدن مادر بورد هم مجبورید دوباره ویندوز بریزید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks