عضو VIP شهرسختافزار
خبر خوشحال كننده اينه كه اين ورژن از اوبونتو كه عرضه شده، تغييرات زيادي رو داشته ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما مي تونيد اوبونتو 9.10 رو در دو نسخه 32bitو 64bit دانلود كنيد ! اوبونتو براي پلتفرم Desktop و Server و Notebook Remix آماده دانلود است !
هم چنين به راحتي ميشه اوبونتو رو در كنار ويندوز نصب كرد و از اون استفاده كرد. يا بدون نصب و در حالت Live با اون كار كرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Download Ubuntu Desktop
Download Ubuntu Netbook Remix
Download Ubuntu Server Edition
لينك مستقيم دانلود نسخه Desktop 32bit :موفق باشيد ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
آیا اوبونتو قابلیت تغییر تم رو داره؟؟
من اوبونتو نصب کردم خیلی باحاله ولی از قیافش حالم بهم یخوره بخاطر همین نمیرم داخلش اگر تم داره میشه لینک دانلودش رو بزاری ورزن 9.10 هست ماله من
اگه از دسکتاپ Ubuntu (محیط Gnome) خوشتون نمیاد بهتره از KDE استفاده کنید که معمولا ظاهر زیباتر و جذاب تری داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamedjahanbakhsh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.kubuntu.com
با دستور زیر هم می تونید KDE رو در Ubuntu نصب کنید (بعد از آپدیت مخازن)
بعد از نصب موقع Login کردن در قسمت Sessions گزینه KDE رو انتخاب کنید.کد:sudo apt-get install kubuntu-desktop
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
™Ali (31-10-09), hamedjahanbakhsh (31-10-09)
عضو VIP شهرسختافزار
البته تم واسه اوبونتو موجوده ! مثل Mac4Lin که محیط گنوم رو مثل سیستم عامل مک می کنه و خیلی زیباست ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hamedjahanbakhsh (31-10-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه لینک دانلود بدید.
http://www.gnome-look.org/content/sh...content=108481برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamedjahanbakhsh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
™Ali (31-10-09), hamedjahanbakhsh (31-10-09)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks