پس درواقع صدا ازش در میاد!
در واقع احتمالا شما هم مثل همون عکس داخل برنامه 4 تا اسپیکر دارید که داخل خود برنامه وقتی تست میکنید از هرکدوم از باندها جداگونه صدا در میاد. درسته دیگه؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

اگه همینطوری باشه که با توجه به اینکه شما صدای Qadraphonic رو انتخاب کردید در حالت معمول و با پخش صدای استریو طبیعتا از دوتا باند عقب صدا نماید. برای تست یا یه فیلم DVD با صدای 5.1 کاناله بزارید و ببینید از بانهای عقبی صدا میاد یا نه ، یا اینکه در قسمت Speaker Configuration صدای Stereo را انتخاب کنید. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من در حال حاضر اسپیکر رو به خروجی سبز رنگ و هدفون رو به مشکی وصل کردم...وقتی تست می کنم رو استریو فقط از اسپیکر صدا در میاد چون به سبزه وصل شده اما اگر رو موادرو باشه تو تست صدای هدست هم دیمیاد اما مثلاً اگر آهنگ بذارم باز هم فقط از اسپیکر در میاد چون به سبزه وصل شده....
نمی دونم بد توضیح می دم فکر کنم...
زمانی در حالت استریو و بقیه ی حالت ها صدا در میاد هنگام پلی کردن که!!!هر کدوم از دستگاه ها(چه اسپیکر چه هدست به سبز وصل باشند )در غیر این صورت صدا در حالت استریو که در نمیاد از دستگاهی که به مشکی خورده و در حالات دیگر هم فقط از دستگاهی که به سبز وصل شده بیرون میاد...تو همه ی حالات چک شده...اسپیکر من هم دو تیکس اما بخاطره این که تو تست صدا از کوتادرو در میومد رو اون گذاشته بودم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید