سلام
یک اسپیکر 5.1 دارم که میخوام وصل کنم به کامپیوتر میشه راهنمای کنید. مدل هم sansui san0669
سلام
یک اسپیکر 5.1 دارم که میخوام وصل کنم به کامپیوتر میشه راهنمای کنید. مدل هم sansui san0669
|
sajjad.2014 (07-03-15)
Foxconn a78ax3برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اسپیکرتون چند تا فیش دارد . اگر دو تا فیش هست .یکی باید به سبز وصل بشه و دیگری به LINE IN آبیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sajjad.2014 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sajjad.2014 (07-03-15)
ببخشید فیش گم کردم فقط فیش های اسپیکر ها هست تا وصل بشن به آمپلی فایر فیش دیگه نداره اسم فیش هارو بگین من تهیه کنم ممنون dsc_0001.jpgبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید فیش گم کردم فقط فیش های اسپیکر ها هست تا وصل بشن به آمپلی فایر فیش دیگه نداره اسم فیش هارو بگین من تهیه کنم ممنون DSC_0001.jpg
|
sajjad.2014 (07-03-15)
بفرمایید.....DSC_0002.jpgبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط sajjad.2014 در تاریخ 07-03-15 انجام شده است
الان سیم های پشت باند چجوری به ساب وصل میشن ؟ این ها با هم متفاوت هستند ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sajjad.2014 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sajjad.2014 (07-03-15)
sajjad.2014 (07-03-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks