با سلام . من خودم قبلاً اسپيكر كريتيو داشتم 1/7 مدلش يادم نيست ولي حدود 150 خريدم ولي اصلاًازش راضي نبودم چونكه صداي خيلي خوب و شفافي نداشت . تصميم گرفتم يك اسپيكر خيلي خوب و با وضوح بسيار بالا بخرم . بين دو برند اديفاير و لاجيتك مونده بودم ولي در نهايت با تحقيق زياد و سوال و پرسش از كساني كه تو كار اسپيكر بودند ، لاجيتك z5500 خريدم كه 505 وات RMS واقعي دارد واقعاً صدا رو دست اين اسپيكر نشنيدم . اين اسپيكر برند امريكايي هست ولي در چين توليد ميشه 5/1 هست و خروجي صدا OPTICAL دارد . شما هر چقدر كه بهش ولوم بدي اصلاً صدا از هم پاشيده نميشود و گوم گوم نميكند البته من براش يك كارت صدا كريتيو XFI PLATINUM هم خريدم ( البته نيازي نبود چونكه مادر برد من خروجي OPTICAL داشت ) ولي خوب من خريدم . اين اسپيكر واقعا بي نظيره . من كلاً 6 ماه از اين اسپيكر استفاده كردم بعدش چونكه به يك خانه كوچكتر رفتيم كل سيستم PC را فروختم و اسپيكر و كارت گرافيك را جمع كردم و گذاشتم تو كارتنش و گذاشتم تو انباري . قصد دارم اگر كسي خواست بهش بفروشم . در مجموع صداي فوق حرفه اي دارد و ديزاين بسيار زيبا يي هم دارد . اينجوري بگم كه به راحتي براي يك مراسم كه در يك سالن بزرگ برگزار ميشود به راحتي جواب ميدهد . ضمن اينكه اين دستگاه به دستگاههاي چون پلي استيشن - DVD و ...... هم وصل ميشود . من از مدلهاي حرفه اي اديفاير هم صدا گرفتم . اديفاير هم برند خوبي هست ولي باز از نظر كيفيت صدا - وضوح صدا - تفكيك خوب صدا - بيس نرم - ساب ووفر قدرتمند به لاجيتك نميرسه .
Bookmarks