سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Cyberlife برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یکم وسواس در پاسخ دادن دارم که گمان میکنم وسواس بدی هم نباشد
اول با دقت 2-3 مرتبه با زوایای مختلف پستی را که می خواهم جواب دهم را می خوانم بعد به فراخور درکی که از مطلب میگیرم با یکی از شخصیتهای آنلاینم جواب میدهم ( که 90% آن شخصیت راحت و خودمونیه که اکثر شما میشناسید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
اما زمانی که شما در مورد یک موضوع بخصوص و دقیق سئوال میکنید من باید پاسخ با سند ارائه دهم. اگر گفتم این اسپیکر بهتر است کسی نتواند خلاف آن را اثبات کند
اگر در پست اول شما یک مرتبه از "بنظر شما" استفاده میکردید بنده میتونستم از علایق و تجربیات خود استفاده کنم ( مانند تاپیکهای دیگری که میبینید به راحتی چند صفحه مینویسم )
حالا جواب خودمونی به سئوال شما بنظر شخصی من : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین عزیز اینجا ایرانه و صدا از خونه بیرون بره کلی حرف و حدیث در میاد که اله بله جیم بله
شما وقتی یک اسپیکر 3 تیکه که متاسفانه در ایران بسیار هم متداول است خرید میفرمائید 2 باند فسقلی و یک ساب ووفر قوی تهیه فرمودید
معمولا این باندها به دلیل حذف تیوتر صدای زیر خوبی ندارند و برای موزیکهائی با باس بالا ( به اصلاح خودمون مجلسی ) طراحی شده اند
اگر شما به دنبال لرزاندن شیشه ها و آزار اطرافیان هستید باندهای 3 تکه برای این کار ساخته شده اند
ولی اگر در اتاق خود و در فاصله 1-2 متری از باند صدای شفاف و زنده میخواهید باید سراغ اسپیکرهای استریوی فول رنج بروید
این اسپیکرها دو باند سنتی دارند که در هر کدام از آنها 3 باند با اندازه و مشخصات مختلف وجود دارد
کوچکترین باند ( تیوتر ) وظیفه ایجاد صداهای زیر را دارد که معمولا در اسپیکرهای 3 باند یا بالاتر حذف میگردد ( البته اسپیکر 3 یا 5 باند فول رنج هم داریم که معمولا قیمتهای بالائی داشته و به دلیل تداخل ووفر خود باند و ووفر "ساب وفر" صدای جالبی ندارد )
میدرنج باند متوسط است که همانگونه که از نام آن مشخص است صداهای وسط را تولید نموده و ووفر هم که باس تولید میکند که در اسپیکرهای 3 باند به داخل بزرگترین قطعه یعنی ساب ووفر منتقل شده است
وقتی شما با یک اسپیکر فول باند به موزیک گوش میکنید کلیه صدا ها از درون یک باکس برای گوش شما ارسال میگردد و شما به راحتی میتوانید زاویه دو باند را در هر محیطی برای خود تنظیم کنید
پس تا اینجای کار بنظر من خرید کلیه اسپیکرهائی که لیست فرمودید برای استفاده در پشت کامپیوتر و استفاده 7/24 انتخابهای خوبی نیستند
ولی اگر حرکات موزون زیاد انجام میدهید و به قول دوستان اهل ترکوندن هستید قویتر اسپیکر از نظر وات را انتخاب نمائید
تا اینجای صحبت اگر برای شما جالب بود بفرمائید تا بحث را ادامه دهم چون انتخاب اسپیکر یک بخش از 3 بخش اصلی لذت بردن از موسیقی است

Bookmarks