سلام،ویندوز قبلی من ویندوز ایکس پی پک 3xp-p3 بود که خود به خود صدا قطع شد (در هنگام اجرای برنامه مدیا پلیر)با نرم افزارای دیگه هم تست صدا انجام دادم بازم صدا نیومد به خاطر همین درایو cرا فرمت کردم وهمون ویندوز xp-p3را نصب کردم،درایو صدا وکارت گرافیگ و...از cdمادربرد اصلی کیس نصب کردم قبلا هم ((ازپارسال تا حالا چند دفعه 2 بار همینطوری نصب میکردم ویندوز درایو صداش مشکلی نداشت صداش پخش میشد)) .... کابل ها را هم چک کردم به کیس دیگری امتحان کردم نه اسپیکر مشکل داره نه هدست .الان فکر کنم مشکل سخت افزاری داره نه نرم افزاری
اینم اسم درایو صدای ویندوز:
REALTEK GbE & FE Ethernet PCI-E NIC Driver
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks