سلام ممنون دوست عزیز
متاسفانه نتونستم ادیفایر c6 رو بگیرم و هیچ کجا موجود نداشتند یک سایت قیمت زده بود 670 که تماس هم گرفتم پاسخ نمیدهند
من اسپیکر با مارک متفرقه ی first دارم که یک دستگاه aiwa nsx-rv26 به سیستم متصل کردم که کلا فک نکنم با اسپیکر مقایسه بشه عمق صدا رو عالی پخش میکنه نسبت به این اسپیکر - البته نمیدونم اصلا این دستگاه برای چنین کاری هم ساخته شده یا نه اما من از روی کنجکاوی باند های اسپیکر و این دستگاه رو با هم عوض کردم و متوجه شدم امپلی فایر تاثیر خاصی روی کیفیت نداره و باند خیلی مهمتره چون من زمانی که یک باند این دستگاه رو به امپلی فایر این اسپیکر متصل کردم همون کیفیت رو داشتم صدا رو از 60 گذاشتم روی 40 و صدای دستگاه هم از 31 گذاشتم 17 که صدا یک مقدار باشه کیفیت کاملا یکی بود فقط اگه treble دستگاه رو تا اخر میبردم وضوحش بهتر میشد و برام جالب بود که صدای امپلی فایر اسپیکر رو هم اگه 50 میزاشتم (البته صدا ی کامپیوتر رو کمتر میکردم) همون وضوح رو داشتم در کل خلاصه بگم همون کیفیت اصلی باند ها رو با این امپلی فایر با مارک متفرقه میتونستم بگیرم و برام تفاوتی نمیکرد البته اضافه کنم که صدای رو از امپلی فایر که میاوردم پایین صدا بم میشد و هرچقد که زیادتر میکردم وضوح بهتری داشتم که مطمعنن به دلیل برق امپلی فایر بوده که این باند ها مصرفشون بیشتره
حالا که ادیفایر گیرم نیومد به این فکر افتادم که باند خوب بگیرم با یک امپلی فایر 6 کاناله (البته قبلا دوست داشتم av receiver بگیرم که با این کاری که کردم و دیدم تفاوت در کیفیت نداشت به این فکر افتادم که یک امپلی فایر معمولی 6 کانال بگیرم چون از av receiver ها فک نکنم استفاده ی خاصی بشه وقتی به کامپیوتر متصل میشه)
کارت صدایی هست که کارامپلی فایر رو هم انجام بده؟ چون فک میکنم کارت صدا هم بخرم کیفیت بهتری داشته باشه
راستی برای باند ها مشکلی نداره که به امپلی فایر اسپیکر متصل کردم؟
چه مدل ست 5 باندی پیشنهاد میدید؟ خودم بسازم بهتره یا اماده بخرم؟
دوستان راهنمایی کنند یک دنیا ممنون میشم
راستی این هم عکس این سیستم
http://gor.kz/img/max_14126052645402...achat_foto.jpg
با سپاس
Bookmarks