سلام دوستان
من یک اسپیکر 5.1 میخواستم بگیرم برای کامپیوتر و لپ تاپ
برای من بلندی صدا و بیس خیلی قوی مهم نیست مهم کیفیت هستش
با جستجو هایی که کردم به این نتایج رسیدم
da5000pro و c6 از ادیفایر که با چند تا نظری که خوندم مثل اینکه c6 بهتره چیزی که da بیشتر داره بیس قویتره و حتی صدا درش گم میشه که خب برام بیس قوی مهم نیست (قیمت c6 داخل یک سایت دیدم 670 نمیدونم درسته یا نه)
رده های بالاتر z906 دیدم که نمیدونم در مقایسه با c6 چقد شفافیت بهتری رو ارائه میده و ایا ارزش 600.000 تومان اضافه رو داره یا نه و ورودی اپتیکال هم وقتی از کارت صدا بهش ورودی بدیم عملا بدون استفاده میشه (قیمت حدود 1300)
باز اگه بخوام اونجا 600.000 بیشتر هزینه کنم اینجا هم یک 600 میزارم این مدل رو میگیرم: HTP-RS839 فقط به خاطر طراحی و امکاناتی که داره ، باز در مورد این سری چیزی که فهمیدم برای صدای زیاد هستش (قیمت 1900)
دوستان اگه اشتباهی میکنم در این موارد بهم بگید ممنون میشم به همین دلیل این توضیحات رو نوشتم
میدونم اختلاف قیمتی این مدلها خیلی زیاده ولی سوالم اینه ایا ارزشش رو متناسب با خواسته های من دارند یا نه همون c6 بگیرم و تفاوت محسوسی نخواهم داشت
گیم فقط سالی دو تا شاید بازی کنم فیلم روزی شاید یک ساعت و موسیقی هم کم در کل استفاده خاص ندارم-مین بوردم x58 ud3r هستش که خروجی اپتیکال داره اما لپ تاپ hp6080 نمیدونم میتونم ورودی میکروفونش رو تبدیل به خروجی کنم یا نه برای 5.1
دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم
با سپاس
Bookmarks