سلااااام به استاد بزرگ خودم مهدی عزیز ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

مهدی جان من تو رنج قیمت خودش گفتم ... همون مبلغی که میخواد هزینه کنه ...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وحید جان ، میشه دلیل این عرضتون رو بفرمایید ؟

لاجیتک تو رنج قیمت بالا ( بالای 300 تومان ) واقعا مدل های بی نظیری داره، ولی تو رنج پایین قیمت ( زیر 100 تومان ) رقبای زیادی داره . از طرفی سیاست های کمپانی وارد کننده این مدل ها در داخل کشور ( آواژنگ ) متاسفانه طوری هست که قیمت تمام شده اسپیکرهای لاجیتک خیلی بیشتر از قیمت های جهانی تموم میشه . از طرفی خیلی از خریداران موقع خرید محو قیمت بالای این مدل ها نسبت به مدل های مشابه می شن و تصور می کنن قیمت بالای این مدل ها ناشی از کیفیت فوق العاده اون هاست . در صورتی که به هیچ وجه اینطور نیست !
Edifier C2 تو رنج قیمت 80 تومان نظیر نداره ! من 1 سال پیش 68 تومان ( قیمت همکار ) گرفتم . اون موقع خیلی از مدل هایی که نام بردی عملا صدا گرفتم ، هیچ کدوم قابلیت های ( شفایت ، کنترل و حجم صدا ) Edifier C2 رو نداشتند .

فقط و فقط قابلیت " Electronic Intelligence Distortion Control (E.I.D.C)l " این مدل برای کسانی که تو حجم بالای صدا هم به شدت به کیفیت اهمین میدن یه دنیا ارزش داره !

در واقع Distort شدن صدا با این اسپیکر میشه گفت غیر ممکنه ! حتی با بدترین چینش اکولایزر !

سوالی بود در خدمتم .

آقا مهدي : سراغ گرفتم گفتن c2 توي بازار تقريبا نيست!! حالا كلا نظرت در مورد مقايسه c2 با x240 لاجيتك چيه؟؟ يكي از اين دو تا رو مي خوام بگيرم.