غیر ممکنه عزیز، من این کار رو شاید بیش از 100 بار برا کلی آدم انجام دادم همیشه هم حواب داده، خودم اسپیکرم 7.1 هست و یه وقتایی که لازمه از همین راه استفاده میکنم. وقتی این کار رو کردید و اوکی زدید دوباره چک کردید تیک ها مونده بود؟ چون بعضی وقتا تنظیمات رو سیو نمیکنه. تو همون فرانت لفت و رایت تغییرات بدین تاثیر میکنه؟ مثلا جفت خونه ها رو تیک بزنین صدای اون باند دو برابر میشه؟
وقتی میگید فقط صدا موزیک میاد یعنی تو پیکربندیش مشکل داره (البته به عنوان 5.1 منظورم نیست چون باید هم اینجوری باشه و معمولا وقت کامپوز صدای خواننده و برخی ساز ها رو وقتی میخوان میکس فرکانسی کنن و از دست راسته راست تا دست چپه چپ بچینن اینا رو میذارن فرانت که از جلویی و اصلی ها پخش شه و یه سری ساز رو میذارن از عقبی ها پخش شه که البته باید ترکی که دارین خودش 5.1 ضبط شده باشه،
چون اینجوری میاد دقیقا چیزی که از اسپیکر جلو پخش میکنه رو میبره رو عقبی، در اصل انگار عقبیه همون جلویست، تو نرم افزار کارت صدا تون مگاه کنید تیکه ها رو چه جوری شناخته، معمولا یه پنلی داره که تکه ها و ساب رو چیده و رو هر کدوم کلیک کنی صدا ازش پخش میشه.
جز این یک راه دیگه هم وجود داره که البته اصولی نیست و اگه اسپیکرهای خیلی قدرتمند داشته باشین و مخصوصا رو ولوم خیلی بالا ممکنه به پورت خروحی کارتتون صدمه بزنه مخصوصا اگه کارت صدای آنبورد با کیفیت معمولی باشه، اونم اینه که با دو تا تبدیل 2 (مادگی) به 1 نری بیاید هر 3 سر سبز و مشکی و نارنجی رو به پورت سبر کارت وصل کنید، اگه تکه ویطی و ساب الانش هم کار میکنن فقط با یه تبدیل اون دو تا رو بزنید.
مثل تصویر:
20171010_141030.jpg
Bookmarks