سلام به همه ي دوستان
من قصد خريد اسپيكر خوب تا 120 يا130 دارم قبلا هم بهم گفتن X540 بخرم ولي هنوز بين اين اسپيكر و اديفاير M3700 موندم
اگه تو اين رنج قيمت چيز ديگه اي هم هست پيشنهاد كنيد (ممنون ميشم)
سلام به همه ي دوستان
من قصد خريد اسپيكر خوب تا 120 يا130 دارم قبلا هم بهم گفتن X540 بخرم ولي هنوز بين اين اسپيكر و اديفاير M3700 موندم
اگه تو اين رنج قيمت چيز ديگه اي هم هست پيشنهاد كنيد (ممنون ميشم)
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STRONGHOLD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
m3700 بنظرم به قیمتش میارزه البته قیمتش حدود 100 تومن هستش نه 120 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از پاسختونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولي من نمي دونم m3700 چند واته يه جا نوشته 80 وات يه جا هم 64 وات
به غير از اين 2 انتخاب من انتخاب ديگري هم دارم
قيمت da500 الان چنده
توان m3700 برابر با 10+10+10+10+12+30=82 واتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STRONGHOLD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
da5000 هم با توان 108 وات قیمتش 189 تومن هستش
STRONGHOLD (04-08-10)
خيلي خيلي ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
يك سوال ديگه= تو اين رنج قيمت چند اسپيكر ديگه هم پيشنهاد بدين ممنون ميشم
با عرض شرمندگی یه قطعه که معرفی میکنم باید یا شخصا تست کرده باشم یا یکی از دوستان مورد اعتمادم بهم پیشنهاد کنه و در این رنج اسپیکر دیگه ای تست نکردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STRONGHOLD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی از بنده میشنوید اگر یک اتاق معمولی دارید به هیچ عنوان پولتون رو برای اسپیکر بالای 3 تیکه هزینه نکنید چون اینجور اسپیکرها باید با دقت در گوشه های جا سازی بشن و شما بایستی در مرکز باشید تا بتونید از صدا بهترین لذت رو ببرید
arash79 (05-08-10)
|
كسي نيست چندتا مدل معرفي كنه؟
چرا کریتیو نمیبری ؟ برندی هست که امتحان و کارائی خودشو پس داده ... با حدود 110-115 میتونی اینو بگیری و از صدا و باس شفاف و گارانتی خوب شاب بهره مند بشی... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدلی که من بهت معرفی میکنم Creative t6200 هست ...
nima_hl (04-08-10)
شما درست مي فرماييد برند خوبيه اما من كيفيت صداش رو گوش ندادم (البته اين مدل رو ) و نمي دومنم به پاي M3700 ميرسه يا نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان از نظر شما logitech z_4e اسپيكر خوبي هست
كسي از قيمتش خبر داره؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks