برای این نمونه نوشته اتصال دهنده : ورودی RCAبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی چی؟ به کامپیوتر وصل میشه؟
کاربر شهرسختافزار
برای این نمونه نوشته اتصال دهنده : ورودی RCAبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی چی؟ به کامپیوتر وصل میشه؟
|
|
بله بدون هیچ مشکلی وصل میشه . یکی از ورودی های این اسپیکر هست . این اسپیکر جک 3.5 میخوره به پشت کارت صدای مادربردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr.Mohamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (18-08-14), farid02 (17-10-16), Morteza.m1371 (23-08-14), Mr.Mohamad (18-08-14), Rezasam1 (19-08-14)
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینا یعنی خیلی از نظر کیفیت تفاوت دارن؟
من میخوام یکیشو بخرم، بنظر شما کدوم رو بخرم؟
z506 بگیرید . از نظر کیفیت لاجیتک خیلی بهتر از میکرولب هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr.Mohamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (18-08-14), farid02 (17-10-16), Morteza.m1371 (23-08-14), Mr.Mohamad (19-08-14), Rezasam1 (19-08-14)
کاربر شهرسختافزار
بنظر شما اگر من اسپیکر رو به مانیتور وصل کنم؟ به مانیتور فشار وارد میشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
معمولا مانیتورها که دارای جک خروجی صدا هستند تنها از هد فون پشتیبانی میکنند و خروجی آنها قدرت و کیفیت لازم برای هندل کردن اسپیکر را نداردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr.Mohamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به مانیتور یا اسپیکر فشاری وارد نمیشه ولی کیفیت لازم را نخواهید داشت
*MoJtAbA* (23-08-14), farid02 (17-10-16), Morteza.m1371 (23-08-14), Mr.Mohamad (23-08-14), SOHR@B (23-08-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
الان اسپیکر من وصل هست به کیسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من چیکار بکنم تا از خروجی صدای مانیتور برای وصل کردن هندزفری استفاده کنم؟
جلوی کیس من جک 3.5 نداره و هندزفری هم به پشت کیس نمیرسه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks