برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saman87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبا سلام خدمت دوستان.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای کسی که کیفیت صدا در حد تیم ملی براش مهم باشه باید خیلی چیز هارو مد نظر قرار بده، که البته خیلی از نکات رو دوستان گفتن.
اما پیشنهادی برای شما دارم:
یکی از دوستان بنده توی کار موزیک هستن و در حدود یک سال قبل speaker رو گرفتن که 700 تمن براش آب خورد. اما نکته جالبش اینجاست که اصلا این اسپیکر شبیه به هیچ یک از اسپیکر های که دوستان معرفی می کنند و می کردنند نیست! چون زمانی که شفافیت صدا ملاک باشه دیگه لازم نداریم speaker بگیریم که مثلا 100 توان داره ولی 50 وات برای ووفر هستش! صدای بمی که ووفر ایجاد می کنه اصلا چیز خوشایندی برای کسی که می خواد شفافیت داشته باشه نیست. بنده خودم یکی از فرادی هستم که موزیک های کلاسیک گوش می دم و شفافیت رو برام از همه چیز مهم تره البته باس هم خوبه نه دیگه به این صورت که نیمی از توان اسپیکر برای ووفر باشه!
در مورد اسپیکر گفتین و کیفیت باید بگم yamaha در صدا بهترین چیز هارو داره چون دقیقا همون طرفی که می گم اسپیکر های مخصوص استدیو گرفته بود از یاماها و از اون موقه که من صدای اون اسپیکر رو شنیدم دمبال یع چیزی شبیه به اون بودم چون واقعا سلطان بلا مناضع صدا بود برای من. که البته بعد از چندین ماه تحقیق به چیزی رسیدم که با قیمت 100 تمن کیفیتی رو برای دومین بار به من نشون داد که البته باز اسپیکر های مخصوص استدیو بودن.
edifier r1900tIII
http://www.lightinthebox.com/Edifier...5-_p12644.html
-----------------------------
اما پیشنهاد بنده:
اگر شما از اسپیکر های مخصوص استدو استفاده می کنید. می تونید صدایی رو داشته باشید. که تا حالا از هیچ اسپیکری نشنیدین.
شما اگر 4 جفت از این نمونه اسپیکر تهیه کنید. و با حساب این که توان هر جفت 70 وات باشه می توان 4* 70=280 وات رو داشته باشید! اون هم خالصبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و کیفیتی در حد تیم ملی برزیلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید حالا خود دانید. و البته برای بهم وصل کردن این اسپیکر ها چون مخصوص استدیو هستن تمام چیز های مورد نیاز قرار داده شده. مثلا چند اسپیکر رو به هم وصل کردن از ساده ترین روش.
این هم چنتا تصویر از اسپیکر خودم (والبته به اسپیکر های قبلیم ترکیب کردم خیلی جالب شده!)دیگه توی کار مودینگ اسپیکر نبودیم که رفتیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(در صورت اصلا مهم نبودن هزینه 4 تا از این هم بگیرید خوبه ها!)

Bookmarks