سامان جان اگر منظورت محیط نمایشگاهی هستش بهت پیشنهاد میکنم از فکر این اسپیکرها بیا بیرون

من یه نمایشگاه 300 متری رو میخواستم سیستم صوتی ببندم که صدای یکنواخت داشته باشه

با ۸ تا 5.1 این کار رو با زحمت خیلی زیاد انجام دادم ولی آخرش به دلم نشست ( صداها اونجور که میخواستم به صورت یکنواخت پخش نمیشد )

آخر همه باندها رو جمع کردم و یه آمپلیفایر 200 وات مونو گرفتم با ۱۶ تا باند ماشین ( کلش 300 تومن نشد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )

و یه صدای یکنواخت و عالی تونستم تو کل فروشگاه ازش بگیرم

اینو گفتم شاید به دردت بخوره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما از کجا فهمیدی برای نمایشگاه می خوام؟
درست فهمیدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی برای نمایشگاهی که من می خوام کمی شرایط خاصی داره. یعنی چجوری بگم محیط جوری ه که نه زیاد بزرگه که مشکل شما رو داشته باشم و نه زیاد کوچیکه که از 2.1 استفاده کنم. ( ضمن اینکه محیط شکل هندسی راحتی هم نداره )
یه جایی هست که تنها فقط با اینجور اسپیکرهای کوچولو اما باکیفیت میشه خب بهش انرژی داد.
منم اولش می خواستم از روش شما استفاده کنم ولی خب تو این محیط ها واقعا نمیشه تازه جوری هم باید پخش کنم این اسپیکرها رو که از دید همه کاملا پنهون بمونه ولی صدا خوب پخش بشه!
کار ، هم کاری هست که موندگاره پس حتما باید دستگاه ها باکیفیت باشند

خلاصه گرفتار شدم