تو این فروم خارجی هم که این دو اسپیکر مقایسه شده غالبا نظرشون روی z906 هست .
Logitech Z906 or Edifier C6
تو این فروم خارجی هم که این دو اسپیکر مقایسه شده غالبا نظرشون روی z906 هست .
Logitech Z906 or Edifier C6
amirpcp30 (15-07-15)
|
|
سلام
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در پست 12 هم دیدم مقایسه کرده اما به نظرتون با این تفاسیر این دو اسپیکر خیلی به هم نزدیک نیستند؟ 906 مخصوصا با این قیمت ارزشش رو داره؟ به همین دلیل تاپیک زدم تا نظر دوستان رو بپرسم
ممنونکلا طرح ساروند خیلی با استقبال عمومی روبرو نشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی شما یک اسپیکر 5 باند تهیه میکنید باید سورس مناسب که با این تکنولوژی رکورد شده باشه در دسترس داشته باشید
متاسفانه این سورسها خیلی محدود هستند و سالی ممکنه چند آیتم فیلم با این تکنولوژی عرضه بشه که تهیه آن هم یک مقدار مشکله ( معمولا صدای فیلمهائی که در اینترنت پیدا میکنید استریو هستند )
به همین دلیل به شما اپیکر 5 بانئ توصیه نمیکنم
به هر حال اگر صدای مرگ میخواهید به فکر تهیه یک کارت صدا ( ترجیحا اکسترنال که بتونید با نوت بوک هم استفاده کنید ) و یک جفت اسپیکر مانیتورینگ استودیوئی باشید
قبلا adam داشتم که به دلایلی فروختم و بعد از اون صدای هیچ اسپیکری به دلم نمیشینه
پیشنهاد میکنم به لوازم صوتی حرفه ای مراجعه کنید و یک مرتبه صدای مانیتورینگ را بشنوید تا متوجه بشید این اسپیکرهائی که نام بردید اصلا حرفه ای محسوب نمیشوند
کاملا حرفتون درسته ، صدای a5x رو شنیدم ، اما به نظرتون با این کاربرد من چنین اسپیکرهایی ارزشش رو دارند؟ مانیتورینگ 5 تایی من ندیدم اگه باشه هم مطمعنن قیمت زیادی داره،من حداکثر اگه بخوام موزیک گوش بدم در روز نیم ساعت میشه البته این هم اضافه کنم خسته میشم و میدونم بی ارتباط با اسپیکر هم نیست ، اما مثلا گیم بدون سیستم 5.1 انگار یک چیزی کم داره و با 5.1 به نظر من یک لذت دیگه ای داره
مورد دیگه هم همونطور که خودتون گفتید فیلم و... با کیفیت هم کمه من هم ارشیو موزیکم معمولی هستش و کیفیت خاصی برای اجرا ندارم و حدس میزنم این مورد خیلی تاثیر داشته باشه و از کارایی هر اسپیکری که میگیرم نتونم استفاده کنم مگه اینکه در حد استفادم بگیرم
بازم هم دوستان راهنمایی کنید ممنونتون میشم
یک مورد دیگه هم هست که اگه پایه هم برای اسپیکر معرفی شده سراغ دارید یا طرحی دارید ممنون میشم بهم معرفی کنید (برای دو تا باند عقب) برای c6 فک کردم که مثل چوب خودش براش بدم درست کنند
با سپاس
آخرین ویرایش توسط amirpcp30 در تاریخ 15-07-15 انجام شده است
nima_hl (01-08-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks