من خودم اسپیکر 5.1 دارم که خودم ساختم برای خودم 150 هزار تومن خرج گرفت ولی بیرون اگه قرار بود همین سیستم صوتی رو بگیرم500هزار تومان می افتاد
من خودم اسپیکر 5.1 دارم که خودم ساختم برای خودم 150 هزار تومن خرج گرفت ولی بیرون اگه قرار بود همین سیستم صوتی رو بگیرم500هزار تومان می افتاد
ViViD (30-08-11)
|
بسیار عالی اگر مدل دقیق اون ادیفایر رو در دسترس داشتید ممنون میشم متشکرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم یک نظر خیلی خوبه اگر بیشتر راهنمایی کنی ممنون میشم شاید خیلی از دوستان بتونند تهیه کنند برای خودشون و نام شما ماندگار بشه ;)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi_z برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
یه سیستم صوتی 5.1 از 2 تا آمپلی استریو که میشه 4 اسپیکر برای بلندگو های پشت وجلو و 1آمپلی مونو برای جلو وسط و یه امپلی برای ساب ووفر
امپلی من از دوتا بلندگو استریو دست ساز ویه امپلی مونو و یه ساب ووفر که برابر 20,000وات دستگاه های بیرون (راحت یه خونه رو خراب میکنه)
ViViD (01-09-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks