دوستان کسی نظری نداره؟
عضو VIP شهرسختافزار
با عرض سلام و قبولی طاعات خدمت گرامیان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قصد خرید اسپیکر دارم چون به سلامتی اسپیکرهای خودم سوخت
ولی این اسپیکر رو جهت استفاده برای داخل منزل و جایگزین سینمای خانوادگی در نظر گرفتم
مدلی که خودم به نظرم بد نیامد : MICROLAB LXi 6325A
دوستان اگر نکته و راهنمایی داشتید پذیرا هستم
متشکرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
دوستان کسی نظری نداره؟
سلام وحید جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر موافقی بودجتو بگو فردا یا پس فردا میرم ولیعصر تست میگیرم از همونجا بهت زنگ میزنم ( بودجه را میخوام چون چند فروشگاه سراغ دارم که هر کدوم در یه لولی کار میکنند )
ViViD (29-08-11)
عضو VIP شهرسختافزار
سلام نیما عزیزم
بودجه چون زیاد نمیخواستم خرج کنم و خودم هم تهران نبودم دیگه نهایت بتونم بدم 140 تا 150 هست
این رو هم در نظر دارم که برای خونه خودم یعنی داخل هال و پذیرایی بتونم استفاده کنم یک چیزی شبیه سینما خانگی اما ارزون میخوام در بیاد
چون دی وی دی پلیر و این حرفاشو دارم چندین مدل دیدم از برندهای Viera.Microlab یا چند برند دیگه که این بنظرم هم ارزونتر بود و هم کار من رو راه مینداخت چون تهران فعلاً کسی رو ندارم خودم متاسفانه نمیتونم اقدام کنم
راضی به زحمتت نیستم نیما جان بخدا
من 3-4 ماه پیش برای دوستم یه اسپیکر 5.1 ادیفایر خریدم ، همون شبش مامانش از خونه انداختش بیرون ! اینقدر صدا رو زیاد کرده بود خونه شون میلرزیده !
مدلش رو یادم نیست ، ولی حتی الامکان شما که 150 هزینه میکنی میکرولب نگیر پول حروم کردنه
اون هم همین قیمت بود ، 130 از بازار موبایل ایران ، طبقه دوم که بخش کامپیوتری هست خریدیم
Fastest in Iran
ViViD (30-08-11)
کاربر شهرسختافزار
من خودم اسپیکر 5.1 دارم که خودم ساختم برای خودم 150 هزار تومن خرج گرفت ولی بیرون اگه قرار بود همین سیستم صوتی رو بگیرم500هزار تومان می افتاد
ViViD (30-08-11)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
بسیار عالی اگر مدل دقیق اون ادیفایر رو در دسترس داشتید ممنون میشم متشکرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم یک نظر خیلی خوبه اگر بیشتر راهنمایی کنی ممنون میشم شاید خیلی از دوستان بتونند تهیه کنند برای خودشون و نام شما ماندگار بشه ;)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi_z برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
یک سری مدلها پیدا کردم که شاید بهتر باشه با توجه به انتظاری که دارم
Genius SW-HF5.1 4000
Genius SW-HF5.1 5000
Microlab Maximum 5.1
Viera VI-505 که زیاد قشنگ نبود رنگش قرمزه جالب نیست
این لینکش هست :
http://www.rayaneh.com/product-6857.aspx
سرجمع این اسپیکر 62 وات RMS صدا تولید میکنه ، اما چنان صدای با کیفیتی از این اسپیکر در میاد که به ظاهرش نمیخوره
ساب 20 سانتی و پرقدرتی داره
قیمتی که اونجا زده پرت هست ، قیمت دقیقش باید دور و بر 130 باشه
Fastest in Iran
این لینکش هست :
http://www.rayaneh.com/product-6857.aspx
سرجمع این اسپیکر 62 وات RMS صدا تولید میکنه ، اما چنان صدای با کیفیتی از این اسپیکر در میاد که به ظاهرش نمیخوره
ساب 20 سانتی و پرقدرتی داره
قیمتی که اونجا زده پرت هست ، قیمت دقیقش باید دور و بر 130 باشه
عکس :
01..jpg
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Pami در تاریخ 31-08-11 انجام شده است
Fastest in Iran
ViViD (31-08-11)
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks