سلام
به چند تا اسپیکر 8 کاناله ( 7.1 ) نیازمندم.
لطفا بدون توجه به برند و قیمت دستگاه ها اسپیکرهایی که با این مشخصه در بازار ایران وجود دارند را معرفی کنید.
با تشکر
کاربر شهرسختافزار
سلام
به چند تا اسپیکر 8 کاناله ( 7.1 ) نیازمندم.
لطفا بدون توجه به برند و قیمت دستگاه ها اسپیکرهایی که با این مشخصه در بازار ایران وجود دارند را معرفی کنید.
با تشکر
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saman87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز تعداد زیاد اسپیکر دلیل بر کیفیت و قدرت صدا نمی شوند
از اونجایی که قیمت برای شما مهم نیست من 2 مدل رو که 5.1 هستند رو معرفی می کنم که پادشاهان صدا در اسپیکر ها هستند
1.creative gigaworks g550w
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
LOGITECH Z5500
این دو مدل رو می تونی با سفارش دادن به نمایندگان شاب و اواژنگ تهیه کنید
موفق باشید
SSA MEMBER
New Season
D J V A H I D (15-12-09), nima_hl (15-12-09), ripek (15-12-09), saman87 (15-12-09), sAsAn.K (15-12-09)
کاربر شهرسختافزار
ممنون، عالی بودندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب حالا بنظر شما من کدوم یکی از اینا رو سفارش بدم؟ کدومش رو برتر می دونید با توجه به اینکه هر دو از برندهای خیلی خوب هستند؟؟؟
Moein (15-12-09)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saman87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر درست بگم z5500 رو تنها نماینده بازار ایران و بازار پایتخت اواژنگ این اسپیکر ها رو موجود دارند چون تخصصی تر کار می کنند این مدل ها رو و قیمتی حدود 480.000 تومان داشتند اخرین بار!(روی این قیمت حسابی نکنید هر چی دوست داشتن می فروشن :دی)
در صورتی هم که می دونید هزینه برای اسپیکر زیاد هست می تونید به سراغ z2300 برید اون هم برای خودش پادشاهی هست در اسپیکر های 2.1 و قیمتی معادل 250.000 تومان داره
New Season
D J V A H I D (15-12-09), saman87 (15-12-09)
کاربر شهرسختافزار
بله، با روحیاتشون آشنایی دارم ولی این دو مدلی که شما فرمودید احتمالا بتونم از یه جای خوب با قیمت واقعی تر تهیه کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد اسپیکر کاری به گارانتی ندارم. بدون گارانتی بهترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Moein (15-12-09)
کاربر شهرسختافزار
creative gigaworks g550w
سلام دوست عریز من خیلی وقته دنبال این اسپیکر می گردم راستش هر چی می گردم پیداش نمی کنم
لطف می کنی کمکم کنین
ممنون
amintip2006@gmail.com
|
|
SSA Super V.I.P
Z5500 شیدا پیشنهاد میشه !
Creative ه رو بی خیال شید ...
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
D J V A H I D (15-12-09), Moein (15-12-09), ripek (15-12-09), saman87 (15-12-09)
کاربر شهرسختافزار
من خودم creative t7900 دارم که ازش راضیم ولی در مورد این درخواست این توضیح رو بدم که:
من این چند تا اسپیکر رو برای جاهایی می خوام که بتونند بخوبی صدا رو با کیفیت خوب پخش کنند قدرت و بلندی صدا هم برام زیاد مهم نیست همین در حد قابل قبولی باشه کافیه فقط مهم برام چند کاناله بودن و شفافیت صداست!!!!
عرض کردم 8 کاناله چون در اولویت قرار داره برام و خیلی مهمه! در صورت پیدا نشدن تا 20 روز آینده می رم بطرف 5.1 ها که خب همونطور که شما دوستان هم معرفی کردید تو بازار ایران این نوع اسپیکرها پیدا میشه.
پس:
7.1
یا
5.1
بازم ممنون
و بازم می گم قیمت برام مهم نیست!
عضو VIP شهرسختافزار
نگاه کن دوست من این اسپیکر ها که معرفی شد در رده اول و دوم رنکینگ جهانی ایستادند و هیچ اسپیکری بالا تر از این ها رو من توی سایتی ندیدم که به صورت تولید انبوه باشه!
پس 7.1 یا حتی 5.1 وجود نداره که بتونه رقیب این مدل اسپیکر ها باشه هنگامی که THX میاد اسپیکری رو تایید می کنه اون موقع باید ادم بدونه با چی طرفه :دی
به این دلیل این دو اسپیکر توصیه شد که تنها با 200 وات ریل باس شما می تونید لذت هر اهنگی رو ببرید از جمله سنتی ایرانی تا صدای رپ خارجی! و در هر صدا و کیفیتی اما اسپیکر های یاد شده بیشتر برای فضای بسته پیشنهاد میشه چون برای مکان های باز شما بهترین کار این است که از اسپیکر های دست ساز استفاده کنید که قدرت بلندی صدا داشته باشند
New Season
D J V A H I D (15-12-09), saman87 (15-12-09)
سامان جان اگر منظورت محیط نمایشگاهی هستش بهت پیشنهاد میکنم از فکر این اسپیکرها بیا بیرونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saman87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یه نمایشگاه 300 متری رو میخواستم سیستم صوتی ببندم که صدای یکنواخت داشته باشه
با ۸ تا 5.1 این کار رو با زحمت خیلی زیاد انجام دادم ولی آخرش به دلم نشست ( صداها اونجور که میخواستم به صورت یکنواخت پخش نمیشد )
آخر همه باندها رو جمع کردم و یه آمپلیفایر 200 وات مونو گرفتم با ۱۶ تا باند ماشین ( کلش 300 تومن نشد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
و یه صدای یکنواخت و عالی تونستم تو کل فروشگاه ازش بگیرم
اینو گفتم شاید به دردت بخوره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 15-12-09 انجام شده است
saman87 (15-12-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks