برای اینکه یک تلویزیون بخری باید ابتدا مدل های مورد نظرت رو انتخاب کنی و بعد بری تو نمایندگی ها از نزدیک کیفیت تصویرشون رو ببینی
یکسری نکات وجود داره که اگه بدونی بد نیست
1- تلویزیون های خمیده بیشتر برای تلویزیون های با اینچ بالا به کار می ره (مثلا 60 اینچ به بالا) که بیننده بتونه روی تصویر تسلط داشته باشه
2- تو تلویزیون های خمیده نفر وسط بهترین دید رو داره و این دید از تلویزیون های تخت هم بهتره برای کسی که وسط نشسته ولی نقطه ضعف این تلویزیون ها برای افراد کناری هست که برای جبران باید سایز تلویزیون بزرگ باشه تا افراد دیگر خانواده هم بهترین دید رو داشته باشن یک نکته دیگه هم که در یکی از سایت های خارجی نگاه می کردم این بود که چون تو پنل های خمیده، پنل رو خمیده کردن حتما از گارانتی معتبر استفاده کنید چون احتمال آسیبشون بیشتره احتمالا به فشاری در قسمت خم شدگی وجود داره
3- دو دسته از تلویزیون های ال ای دی edge led و direct led هستن که توی edge، ال ای دی ها دور تا دور پنل قرار گرفتن اما در direct در تمام صفحه قرار می گیرن بنابراین کیفیت direct ها خیلی بهتر است
4- پنل سامسونگ pls است و پنل ال جی ips و بهترین پنل ips شناخته شده اما تو همین پنل های ips و pls مدل های ارزون داریم و مدل های گرون بسیاری از کارشناسان تاکید کردن که پنل ips یا pls ارزون نخرید
نکته : با توجه به موارد 3 و 4 تلویزیون 43UF69000GI که آقا سجاد معرفی کردن (با عرض معذرت) دو نقطه ضعف داره یکی edge led بودن و یکی پنل ارزون ips از نوع ULTRAHD وگرنه پنل های 4k خیلی گرون هستن و معمولا باید هرتزشون هم بالا باشه ولی این مدل دارای هرتز 400 است
5- تلویزیون های سامسونگ دارای رنگ های سوزان هستن که چشم درد میارن که البته خود سامسونگ این رو مزیت تلویزیون هاش می دونه ولی همیشه روشنایی بیشتر دلیل بر بهتر بودن نیست
6- من خودم توی یکی از فروشگاه های سامسونگ که بسیار بزرگ هم بود از پایین ترین تلویزیون سامسونگ تا تلویزیون های 20 میلیونیش رو که نگاه می کردم و مقایسه می کردم همشون یک نور سفید رنگ از کناره هاشون زده بود بیرون و بعد از 10 دقیقه نگاه کردن چشمام می شوخت فقط یک تلویزیون یک میلیون و 500 تومنیش نه چشم رو درد می آورد و نه اون نور سفید رو داشت
7- کلا تلویزیون های هوشمند با این سیستم عامل هاشون با اعصاب آدم بازی میکنن از بس کند عمل می کنن من تلویزیون های قدیمی با همون کنترل معمولیشون رو ترجیح می دم
مزیت تلویزیون های سامسونگی که معرفی کردی توی تصویر در تصویر بودنشونه که دو تیونره هستن و کاربردی می تونه باشه مخصوصا وقتی سریال و فوتبال همزمان با هم پخش می شن و 4 هسته ای بودن که در صحنه هایی مثل مسابقات فرمول 1 و فوتبال بهتر عمل می کنه ولی من ال جی دو هسته ای رو هم تو یه فروشگاه دیگه دیدم ولی اصلا مشکلی نداشت (شاید هسته ها نوعی تبلیغ باشه شاید سامسونگ 4 هسته 1.2 داشته باشه و ال جی دو تا هسته 2)
من تو بازار که یه چرخی زدم تلویزیون زیر نظرم رو جلب کرد
LG 42LF65000GI
حدود نیم ساعت تصاویرش و نگاه کردم و اصلا چشمم درد نگرفت خلاصه بواشکی زاویه دید و کیفیت تصویرش رو نگاه کردم و به جرات می تونم بگم که از تلویزیون 20 میلیونی سامسونگ بهتر بود با اینکه فول اچ دیه و اصلا هم مشخص نبود تفاوت فول اچ ی ها با 4k
اون دو تا مدل سامسونگ هم هردوش عالی هستن و بستگی داره که نظرت رو صفحه تخته یا منحنی هر کدومش رو بگیری یکی هستن
ایم مدل ها رو حتما از نزدیک نگاه کن و بعد بخر

Bookmarks