ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امروز همون لینکی که برا شرک دادم رو دانلود کردم (البته میخواستم فیلم 3 بعدی رو تجربه کنم که شرک رو دانلود کردم و هم اینکه کمترین حجم فیلم 3 بعدی بود و 6 گیگ بود . بقیه یا 8 یا 13 گیگ و ... میشدن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید وگرنه واقعا انیمیشن مزخرفی بود) حدود 50 دقیقه از 1 ساعت و نیم رو دیدم (جلو میزدم گاهی)
درباره ی خستگی چشم هم خوب عینک که آدم میزارن و اینکه دو چشم (هر چند همزمان) دو تصویر مختلف رو میبینه که اون یکی چشم اونو تصویر رو نمیبینه قطعا در دراز مدت باعث آزار چشم میشه که فک کنم برای همه ی تلویزیون ها این طور باشه ولی خیلی کم باعث اذیت میشه که این اذیت شدن بسیار کم هم فک کنم طبیعی باشه اما اینکه اذیت چشم بخاطر چیز دیگه ای مثلا پرش تصویر باشه ، نیست
درباره ی قضیه ی فول اچ دی هم که سامسونگ میگفت با passive ها نمیشه دید اشتباست چون هم لینکی که تو دادی و هم این شرک ، هر دو علاوه بر اینکه فول اچ دی بودن ، با همون کیفیت عالی و فول اچ دی نمایش داده میشدن در حالت 3 بعدی (منتها برای تار نشدن تصویر موقع دیدن فیلم 3 بعدی همونطور که گفتم باید فاصله ی از تلویزیون رو رعایت کرد و هم از رو در رو تلویزیون رو دید)
راستی عینک که میزنن ، چجوری میشه که یک تصویر فقط به یک چشم میرسه و مانع عبور تصویر دیگه به اون چشم میشه؟ یعنی شیشه ی عینک سمت راست مثلا از کجا میفهمه کدوم تصویر رو باید از خودش عبور بده و کدوم رو نده و چجوری این کار رو میکنه ؟ (برام جای تعجب بود وقتی نحوه ی عملکرد تلویزیون های 3 بعدی رو فهمیدم)
اما در کل اگه آدم بخاد طی سالیان دراز با فیلم دیدن 3 بعدی چشم اش اذیت نشه ، با این تلویزیون هر چند روز درمیون میتونه یک فیلم 3 بعدی ببینه تا در دراز مدت تاثیر منفی نزاره
راستی لینکی برا دانلود تصاویر 3 بعدی داری؟ و اینکه تصویر 3 بعدی ، چه پسوندی باید داشته باشن؟

Bookmarks