مدتها سر اینکه عینک اکتیو بهتره یا پسیو بین سامسونگ و ال جی دعوا بود.اما منصفانه بخواهم بگم زیاد فرقی ندارن.عینک پسیو ارزونتر و سبکتره و خوب هیچوقت هم شارژ نمی خواهد.اون اوایل که اومده بود سر درد کمتری هم نسبت به اکتیو میاورد.اما بعدش کم کم سامسونگ هم عینکهاشو سبک کرد و مدت ماندگاری شارژ باتریهای عینکشو برد بالا و پرش تصاویر عینکاشو کم کرد که باعث شد سردرد تو اونا هم خیلی کم بشه.خوب اونا حسنشون به این بود که کیفیت تصویر سه بعدی اشون بهتر بود و شاید همی کمی عمقشون.اما از نظر عمق من خودم که تست کردم تفاوت آنچنانی نداشتن.
سامسونگ می گفت با پسیو نمی تونید تصویر سه بعدی با کیفیت فول اچ دی ببینید و دلایل فنی اش هم که درست بود ارائه کرد.با پسیو نهایتا تصویر رو با کیفیت اچ دی میشد دید.اما بعدش ال جی رفت از یک آزمایشگاه تست تصویر معتبر و معروف آلمانی تاییدیه گرفت که عینکهای پسیوش می تونن تصویر رو با کیفیت سه بعدی به چشم برسونن.باز سامسونگ اومد یکسری دلایلی آورد که این آزمایشات به فلان و بهمان دلیل مردوده و .....
خلاصه دعوای سختی بود.حتی تا مدتها تو همین بازار خودمون نمایندگیهای ال جی رفته بودن یک تلویزیون سه بعدی سامسونگ آورده بودن گذاشته بودن کنار تلویزیونهای خودشون و روی لوگوی سامسونگ رو چسب مشکی زده بودند و تا می تونستند میزدن تو سرش و از یکی خودشون تعریف می کردن و عینکهای سنگین اکتیو اون زمان سامسونگ رو می دادن دست مشتری تا خودش ببینه عینکهای ال جی چقدر سبکترن و خلاصه بین مدیران ال جی و سامسونگ در ایران کل کل جالبی را افتاده بود.یادش به خیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks