نفهمیدم منظورت چیه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون گلپسربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط payam-M برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این سایت رو رفتم اما اونایی که کم حجم ان اصلا لینک ندارن
به نظرت اون قضیه ی کشیدگی (شبیه خش هم هست . نمیدونم دقیق چطور بگم) چیه؟ به نظر من همون قضیه ی آنتن دهی هه؟ درسته؟
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
نفهمیدم منظورت چیه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (05-12-15)
همون بخاطر گیرندگی ضعیف این جاستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط payam-M برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با اینکه آنتن اش رو هم عوض کردیم (قبلا) اما هم گیرنده دیجیتال قبلی و هم این پارازیت داره
تازه بوستر هم هست
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
کیفیت یک ال ای دی خوب از سامسونگ بهتر از کیفیت یک مانیتور با صفحه ips باشه کمتر نیست.خاطرت جمع.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu;intel 5820k
main:gigabite x99 gaming 7 wifi
VGA:gigabite gaming g1 gtx 980ti
Ram:G.Skill 4*4 ripjaws4 2666 CL15
optical drive:pioneer blurey writer s09 XLT
cpu cooler:noctua u14s *2 fan
power:EVGA supernova p2 1000w
case:Green x8 Raptor
monitor:Samsung s27d590 plus
S.S.D:Samsung evo 850 500G
H.D.D1:WD 2T BlackH.D.D2:Seagate baraccuda 2T
SajjadKhati (05-12-15)
|
دوست عزیزم من خودم با فلش نسبتا معمولی بارها از روی تلویزیونهای سامسونگ روی فلش ضبط کردم.فقط همونطور که خودت می دونی مشکلش اینجاست که فقط همون تلویزیون میتونه پخشش کنه و نه هیچ سیستم دیگه ای(که با هارد هم همین مشکل هست)که برای این مشکل هم هر چند وقت یکبار نرم افزار قفل شکنش (به زبان عامیانه) تو نت میاد که با اون میتونی فیلمتو تو کامپیوتر هم پخش کنی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط payam-M برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید من الان متوجه شدم که آقا سجاد خریدشو کرده.تلویزیون خوبیه و ایشالله مبارکش باشه.
آخرین ویرایش توسط david-ebi در تاریخ 05-12-15 انجام شده است
cpu;intel 5820k
payam-M (05-12-15), SajjadKhati (05-12-15)
اگر هنوزم دنبال کلیپ سه بعدی کم حجم هستی تو این لینک یک کلیپ سه بعدی که دموی تبلیغاتی تلویزیونهای ال جی هم هستش وجود داره با حجم 72 مگابایت.از لینک غیر مستقیم که از آپلودبوی هستش استفاده کن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu;intel 5820k
AMD>INTEL (05-12-15), SajjadKhati (05-12-15)
ممنون گلپسربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعا قشنگ بود . اوستا پیام میگفت برجستگی بسته به خود فیلم هم داره
برا اولین بار فیلم 3 بعدی دیدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعا قشنگ بود
پس با این حال ، برجستگی در تلویزیون الجی هم خوبه که میگفتن سامسونگ بهتره (واقعا میومد تا پیش آدم) . حالا سامسونگ رو ندیدم
راستی این نرم افزارا که فیلم 2 بعدی رو به 3 بعدی تبدیل میکنن ، کیفیت شون این قدر قشنگ در نمیاد. میاد؟ البته تا حالا این کار رو نکردم
------------
راستی من نمیدونم قبل از درآوردن فلش باید چی کار کنم؟ وقتی درمیارم هشدار میده که اول درایو usb را نمیدونم از کجا خارج کن که نمیدونم اونجا کجاست
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 05-12-15 انجام شده است
david-ebi (06-12-15)
قابل نداشت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کارایی که فیلم دو بعدی رو به سه بعدی تبدیل میکنه مسخره و بچه گانه است و اصلا نمی تونه به فیلم بعد بده.اصلا یک جورایی فیلم رو مقعر میکنه و میده تو که خیلی مسخره دیده میشه.اکثر تی وی های سه بعدی خودشون تبدیل دو بعدی به سه بعدی دارن و احتیاجی به نرم افزار نیست.اما اگر تی وی شما نداره اصلا توصیه نمی کنم کلا این تبدیل رو انجام بدی.
کلا هر چی صحنه هایی که شخص یا شئی به طرف دوربین میان و یا صحنه های پرواز و معلق شدن اجسام در هوا تو فیلم بیشتر باشه شما بیشتر حالت سه بعدی رو درک میکنی.مثلا وقتی یکی نشسته و داره حرف میزنه و پشت سرشم یک دیوار ساده هستش تلویزیون 100 میلیونی سه بعدی هم که بخری نمی تونه این صحنه رو برات عمق دار بکنه.
تو این دموهای تبلیغاتی میان تا جایی که میشه از اینگونه صحنه هایی که گفتم می زارن تا شما احساس کنی عجب تلویزیونی خریدی
فیلمها هم هر چی اکشن تر و صحنه های انفجار و پرواز و پرتاب شدن اشیا توش بیشتر باشه عمق سه بعدی بیشتری خواهد داشت.
احتمال زیاد عینک سه بعدی شما از نوع پسیو هستش.درسته؟
cpu;intel 5820k
SajjadKhati (06-12-15)
ممنون متوجه شدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره پسیو هه
فرقشون چیه؟ الان این بهتره یا بدتر؟
مدتها سر اینکه عینک اکتیو بهتره یا پسیو بین سامسونگ و ال جی دعوا بود.اما منصفانه بخواهم بگم زیاد فرقی ندارن.عینک پسیو ارزونتر و سبکتره و خوب هیچوقت هم شارژ نمی خواهد.اون اوایل که اومده بود سر درد کمتری هم نسبت به اکتیو میاورد.اما بعدش کم کم سامسونگ هم عینکهاشو سبک کرد و مدت ماندگاری شارژ باتریهای عینکشو برد بالا و پرش تصاویر عینکاشو کم کرد که باعث شد سردرد تو اونا هم خیلی کم بشه.خوب اونا حسنشون به این بود که کیفیت تصویر سه بعدی اشون بهتر بود و شاید همی کمی عمقشون.اما از نظر عمق من خودم که تست کردم تفاوت آنچنانی نداشتن.
سامسونگ می گفت با پسیو نمی تونید تصویر سه بعدی با کیفیت فول اچ دی ببینید و دلایل فنی اش هم که درست بود ارائه کرد.با پسیو نهایتا تصویر رو با کیفیت اچ دی میشد دید.اما بعدش ال جی رفت از یک آزمایشگاه تست تصویر معتبر و معروف آلمانی تاییدیه گرفت که عینکهای پسیوش می تونن تصویر رو با کیفیت سه بعدی به چشم برسونن.باز سامسونگ اومد یکسری دلایلی آورد که این آزمایشات به فلان و بهمان دلیل مردوده و .....
خلاصه دعوای سختی بود.حتی تا مدتها تو همین بازار خودمون نمایندگیهای ال جی رفته بودن یک تلویزیون سه بعدی سامسونگ آورده بودن گذاشته بودن کنار تلویزیونهای خودشون و روی لوگوی سامسونگ رو چسب مشکی زده بودند و تا می تونستند میزدن تو سرش و از یکی خودشون تعریف می کردن و عینکهای سنگین اکتیو اون زمان سامسونگ رو می دادن دست مشتری تا خودش ببینه عینکهای ال جی چقدر سبکترن و خلاصه بین مدیران ال جی و سامسونگ در ایران کل کل جالبی را افتاده بود.یادش به خیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu;intel 5820k
hamed0171 (07-12-15), SajjadKhati (06-12-15)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks