خوب اگر اون وسیله ظاله رو داشتن و پارازیت هم نبود کار DVB-T رو براشون می کرد دیگه هزینه اضافه تر نمی خواست همه کانال های داخلی رو روی یکی از جهت های اون هم به راحتی می شد گرفت با یه قیچی .
اما در مورد این که کدوم بهتره من توی ریز کار هیچ کدوم نیستم اما با توجه به این که ایشون فقط برای TV می خواستند این و می دونم که هیچ مانتوری به خوبی یه TV و هیچ TV به خوبی یه مانیتور نیست اگر توی ریز مزایا و معایبش ادم باشه فکر می کنم TV هم مزایا خودش رو داره البته مدل TV دقیق معلوم نیست چی اما قطعا زاویه دید بیشتری داره نسبت به مانتور خروجی های صدای بهتری داره منو کنترل خیلی کامل تر مزیت های جزئی مثل تصویر در تصویر و .....
در باره برند هم که هر دو ساخت مادایران هستند پنل های Xvision همه کره ای هستند در کل یه حس درونی به من می گه هیچ وقت مانتور برای TV , و تلویزیون LCD برای مانیتور نگیرم چون کارکرد این دوتا هر چه قدر هم نزدیک باشه باز با هم فرق می کنه . یه جا هم قبلا خونده بودم تصاویر متحرک مثل فیلم توی TV خیلی نرم تر از مانتور به نمایش در می اید البته من دلیل علمیش رو نمی دونم اما خودم هم وقتی یک فیلم توی مانتور LCD می بینم به نظرم کیفیت پایین تری از LCD TV داره البته این دلیل خوبی نیست چون نه پخش کننده ها و نه خود نمایشگر ها شاید در یک سطح نباشند برای مقایسه .

Bookmarks