لطفا پیشنهادهای خودتونو با ذکر قیمت و مشخصات دقیق فنی بهم بگید .
با تشکر
لطفا پیشنهادهای خودتونو با ذکر قیمت و مشخصات دقیق فنی بهم بگید .
با تشکر
|
رفیق این موجوده اگر خاستید در خدمتم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط siavashmarzban برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum/f339/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-1-%D8%B9%D8%AF%D8%AF-samsung-40-led-smart-ua40f5300ar-%D8%A7%DA%A9%D8%A8%D9%86%D8%AF-51204/
سوره مبارکه الرعد آیه ۱۱(امّا)خداوندسرنوشت هیچ قوم (و ملّتی) راتغییرنمیدهدمگرآنکه آنان آنچه رادرخودشان است تغییر دهند!
حتی اگر از یک آدمِ نابکار بپرسید که آیا ترجیح میدهدبا رذلی مثلِ خودش سروکار داشته باشد، یا با آدمی بزرگوار و خوش قلب، بدونِ تردید پاسخ خواهد داد :با آدمی بزرگوار و خوش قلب!
پیروزیِ فضیلت، در همین است! ابله | فئودور داستایوفسکی
تمام تاریخ معاصر ایران در این یک جمله شاملو خلاصه شده: «سخت است فهماندن چیزی به کسی که بابت نفهمیدنش پول میگیرد» به تعبیر دیگر وقتی شکم ها پر از حرام شد، گوش ها نمی شنود.
نه
منظورم کالا های نو موجود در بازار بود
قصد خرید آنلاین ندارد
دوستان دیگر نظری ندارند؟
اگر قصد مشاوره دارید باید طور دیگه تاپتیک بزنید آخه نوشتید دنبال هستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط siavashmarzban برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوره مبارکه الرعد آیه ۱۱(امّا)خداوندسرنوشت هیچ قوم (و ملّتی) راتغییرنمیدهدمگرآنکه آنان آنچه رادرخودشان است تغییر دهند!
حتی اگر از یک آدمِ نابکار بپرسید که آیا ترجیح میدهدبا رذلی مثلِ خودش سروکار داشته باشد، یا با آدمی بزرگوار و خوش قلب، بدونِ تردید پاسخ خواهد داد :با آدمی بزرگوار و خوش قلب!
پیروزیِ فضیلت، در همین است! ابله | فئودور داستایوفسکی
تمام تاریخ معاصر ایران در این یک جمله شاملو خلاصه شده: «سخت است فهماندن چیزی به کسی که بابت نفهمیدنش پول میگیرد» به تعبیر دیگر وقتی شکم ها پر از حرام شد، گوش ها نمی شنود.
M3RS4D 50062 (18-04-15)
M3RS4D 50062 (18-04-15)
دوست عزیز 40 اینچ باشه یا 46 و 47 اینچ باشه؟داشتن یا نداشتن سه بعدی و اسمارت(اتصال به اینترنت)واست مهمه یا نه؟کلا نظرت روی ال ای دی هست یا پلاسما؟
M3RS4D 50062 (18-04-15)
|
بیشتر کیفیت تصویر و رزولیشن واسم مهمه
led باشه
40 تا 48 فرقی نداره
اسمارت باشه
3d مهم نیست
david-ebi (18-04-15)
اگر بیشتر کیفیت تصویر براتون مهمه من کلا ال ای دی و همچنین سایز 40 اینچ رو پیشنهاد میدم.پیشنهاد من سامسونگ مدل 40h6430 هستش.که هم اسمارت هستش و هم 200 هرتزه و هم پردازنده 4 هسته ای داره و پایشم هم طرح فلزی ضربدری نقره ای رنگ هست.قیمتشم حدود 2 میلیون هستش.اینم لینک مشخصات.البته اینجا طوری گفته که مشتری خیال میکنه قابلیت موشن کنترل(کنترل با حرکت دست)هم داره.اما فقط از این قابلیت پشتیبانی میکنه و سخت افزارش رو باید جدا تهیه کنید.
سلام.فقط هرچی خریدیlgپلاسمانخر,که یکسال کارکنه,چنان افت میکنه ازخریدخودپشیمان!!!!!!!42اینچ سری45000سال۹۲خریدم,توعید روشن نمیشد!!!خودم بازش کردم,اصلا ی اسمبلی....دیگه همین..باپیشنهاد سامسونگ48h6430دوست مون موافقم!!
david-ebi (18-04-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks