سلام.از نظر من شیائومی نخر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad1500 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام.از نظر من شیائومی نخر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad1500 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
لطفا دلیلتون رو بیان کنید ما هم استفاده کنیم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.t.1261 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad1500 (26-10-20)
کاربر شهرسختافزار
همه تا یک سال اول میگن چقدر خوبه و تعریفشو میکنن.بعد یه سال میگن کاش از این برند نمیخریدیم.دوست من 6 ماهه از گوشیاش خریده اولاش اینقدر تعریف میکرد ازش الان فقط میخواد بفروشتش.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط amir.t.1261 در تاریخ 25-10-20 انجام شده است
هیچ ربطی به موضوع نداره .گوشی هاش هم نه تنها در ایران بلکه تو آمریکا و اروپا فروش بالایی دارد .جنسی که تو آمریکا و اروپا عرضه میشه یعنی استانداردهای بالایی را دارد .این پروژکتور هم ریت بالایی را در میان خریداران و سایت هایی که بررسی کردند داره .حتی سخت ترین کارشناسان هم اینگونه درباره یک محصول که تست نکردند نظر نمیدهند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.t.1261 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad1500 (26-10-20)
کاربر شهرسختافزار
هر کی یه نظری داره.ولی خارجیا وقتی جنس جدید میاد اون رو میگیرن.دوما این فقط مال دوست من نبوده.خیلی ها این رو میگن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظر باید به شکلی باشه یا بر اساس تجربه شخصی یا تجربه دیگران .شیائومی کیفیت محصولاتش به حدی بالاست که خیلی ها آینده این شرکت را نزدیک شدن به شرکت سامسونگ که یک شرکت مادر هست میدونند .متاسفانه من چیزی که شما میگید را از افراد همکار و متخصص نشنیدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.t.1261 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad1500 (31-10-20)
|
|
کاربر شهرسختافزار
تجربه ای هست که از دوستم دیدم.اصلا گوشیشو میگیری دستت حالت بهم میخوره.انگار از پلاستیک باز یافتی درست شدن.و اگر تخصصی تر نگاه کنید چیپست های پایین رده حتی رو گوشی های بالاردش کار گذاشته.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks