چند روز پیش که دنبال پیدا کردن یک مدل خوب LED توی اینترنت جستجو میکردم این امکانات برام اولویت داشت، اما بعد این اولویتها رنگ باخت، چون چند جابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aryaiee برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوندم که پنل های LG و Samsung در ابتدای کار کیفیتی تقریباً مشابه پنل های Sony دارند اما بعد از 2 سال کیفیت پنلهای LG و Samsung به طرز چشمگیری
پایین میاد و دیگه کیفیت سابق رو ندارن، اما کیفیت پنلهای Sony بعد از دو سال مثل روز اول هستش و تغییری نمیکنه، همینطور خوندم که Sony رنگهای زنده و
طبیعی تری داره و مثل Samsung و LG از رنگهای اشباع شده استفاده نمیکنه، در مورد قابلیت 3D و SMART هم که به نظرم اومد استفاده چندانی نداره، چون
3D که باعث سردرد میشه و همیشه هم استفاده نمیشه و SMART هم که مثل PC قابلیت مانور زیادی در کار با اینترنت نمیده و با یک کنترل کار زیادی هم نمیشه
انجام داد و آخر سر مجبوری دوباره بری سراغ PC و کارت رو انجام بدی، اگه اینهایی که گفتم اشتباهه یکی بزنید پس کله من و راهنماییم کنید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درسته قیمت Sony بالاست ولی همانطور که در بالا گفتم پنلهای ژاپنی بعد از دو سال هنوز کیفیت روز اول را دارند و برخلاف پنلهای کره ای کیفیت اونها پایینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیاد، همچنین Sony و سایر برندهای ژاپنی در حوزه وسایل صوتی و تصویری از اعداد و ارقام دروغین استفاده نمیکنند و از تبلیغات پر زرق و برق و تاکید روی
چیزهای بی ارزش برای ترغیب مشتری به خرید استفاده نمیکنند.

Bookmarks