سلام
من یه ال سی دی یا ال ای دی میخوام بخرم با مشخصات زیر چی پیشنهادی میکنید
32 اینچ
سه بعدی
حداکثر یک میلیون و پانصد هزار تومان
پورت برای پی سی
فول اچ دی
سلام
من یه ال سی دی یا ال ای دی میخوام بخرم با مشخصات زیر چی پیشنهادی میکنید
32 اینچ
سه بعدی
حداکثر یک میلیون و پانصد هزار تومان
پورت برای پی سی
فول اچ دی
|
سلام بر امیر گرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir169 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من تازگی برای خرید مانیتور خیابان جمهوری را زیر و رو کردم
تلوزیون با این مشخصات ندیدم ( 32 اینچ مانیتور به حساب نمیاد )
مانیتور نمی خوامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تلوزیون میخوام که در کنار کنسول کیس هم بهش وصل کنم
حسام جان تا اونجا که میدونم این مدل 3 بعدی نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam 2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آها سه بعدی میخواستن! ببخشید!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
مشخصات رو ویرایش میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir169 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حداقل 32 اینچ
سه بعدی
فول اچ دی
حداکثر یک میلیون و پانصد
آخرین ویرایش توسط amir169 در تاریخ 22-10-13 انجام شده است
pink4 (02-11-13)
امیر جان با 1.5 تلوزیون با مشخصاتی که فرمودی در بازار ندیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir169 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
42 اینچ بالای 2.5 قیمت داره
فکر نمیکنم بتونی 32 اینچ با این مشخصات پیدا کنی
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks