من هم گيگيابايت دارم خيلي راضيم گيرندگيش حرف نداره و ظبط كردنش با فرمت هاي مختلف ميتوني ظبط كني
حتي با كيفيت D.v.D
کاربر شهرسختافزار
من هم گيگيابايت دارم خيلي راضيم گيرندگيش حرف نداره و ظبط كردنش با فرمت هاي مختلف ميتوني ظبط كني
حتي با كيفيت D.v.D
kingsped (22-06-13), SajjadKAZ2003 (17-10-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
من یه گیرنده دیجیتال ICEN مدل IE-D1292 خریدم.
یکی از دلایلی که موجب شد من این گیرنده را بخرم به خاطر وجود خاصیت learning در کنترلش بود. این خاصیت موجب میشه که بشه کنترل تجهیزات دیگه مثل تلویزیون و دیویدی پلیر رو روش تعریف کنی.
معایب این گیرنده:
کیفیت بسیار پایین کابل ارتباطی با تلویزیون
وجود نویز در تلویزیون. البته اگه صدای تلویزیون کم باشه صداش مشخص نمیشه
کیفیت بسیار پایین متن های تلتکست
کیفیت نسبتاً پایین منو
قیمت نسبتاً بالا
وجود درب در قست پورت USB که وقتی فلش وصل میکنی نمیشه در رو بستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عدم خوانده شدن برخی از مدلهای فلش ( من یه فلش سیلیکون پاور داشتم که نخوندش و مجبور شدم تعویضش کنم)
عدم وجود کلید خاموش روشن
مزایا:
سرعت نسباً مناسب در تعویض کانالها
خواندن رم ریدر
خاصیت لرنینگ کنترل که البته خیلی هم کار رو راحت نمیکنه و باز هم ترجیح میدی از کنترل تلویزیون استفاده کنی
پخش فرمتهای زیاد
*MoJtAbA* (19-07-14), M A H R A D (19-07-14), mabd (25-10-14), SajjadKAZ2003 (17-10-14), Shahryar (19-07-14)
کاربر شهرسختافزار
یه گیرنده دیجیتال مارشال مدل Marshal ME-5020 هم برای یکی از آشنایان خریدم
قیمت این گیرنده تقریباً دو ماه پیش 150 تومان بود.
مزایا:
- وجود دیویدی پلیر در آن ( combo )
- منوی جذاب و با کیفیت
- کیفیت مناسب متنهای تلتکست
- عدم وجود نویز در تلویزیون
- ضبط همزمان دو شبکه و نمایش یک شبکه دیگر
- مشاهده کانالهای ضبط شده در حین ضبط کانالهای دیگر
- دفترچه راهنمای نسبتاً کامل
- ظاهر زیبا
معایب
- قیمت نسبتاً بالا که به خاطر وجود دیویدی پلیر میباشد
- هر چند دقیقه یکبار اختلال بسیار جزئی در نمایش فیلم به وجود میآید به طوری که حدود یکی دو ثانیه فیلم کند میشود. شاید به خاطر آنتن باشد که من هنوز کامل بررسی نکردهام
- عدم خواندن رم ریدر
*MoJtAbA* (19-07-14), SajjadKAZ2003 (17-10-14), Shahryar (19-07-14)
دلیل عدم کارکرد بعضی فلش ها در بعضی دستگاها اینه ممکنه به صورت NTFS فرمت شده باشن که اون دستگاه قادر به خوندنش نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohasmhan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DX400
mohasmhan (24-07-14), SajjadKAZ2003 (17-10-14)
کاربر شهرسختافزار
نه
بررسی کردم
از این موردی که شما فرمودید نیست.
خیلی متشکرم
mohammad1985 (19-10-14), SajjadKAZ2003 (17-10-14)
کاربر شهرسختافزار
با سلام
من یک icen IE-1292سری جدید گرفته ام هنوز بسته بندی آنرا باز نکرده ام آیا تمامی گیرنده های این شرکت مشکل دارند اگر خوب نیست لطفا گیرنده مناسب معرفی فرمایید
|
|
به نظر من xvision - فراسو و مارشال بهتر از بقیه هستند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mabd برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SOHR@B (08-06-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks