با سلام
میخواستم لپ تاپ و موبایل را بدون سیم به تلویزیون وصل کنم تا فیلم و تصاویر و .... را درون تلویزیون ببینیم؛اما نتوانستم.چکار باید کنم؟
باتشکر
با سلام
میخواستم لپ تاپ و موبایل را بدون سیم به تلویزیون وصل کنم تا فیلم و تصاویر و .... را درون تلویزیون ببینیم؛اما نتوانستم.چکار باید کنم؟
باتشکر
love is beautiful
but
live is important
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hwcpmm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نوع تلویزیون چه هست؟
mmce (21-03-15)
نوع تلویزیون سامسونگ است.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
"عجیبه ها فقط کلمه سامسونگ را نوشته ام؛گیر میدهد که پیغام شما کوتاه است,خب کوتاه که کوتاه چکار کنم خب؛ها." برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mmce (21-03-15)
دانگل Ezcast m2 اتصال تبلت،موبایل،لپ تاپ و کیس به صورت بی سیم به ویدیو پروژکتور و تلویزیون
http://digik.ir/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D...%A8%D9%87-HDMI
M3RS4D 50062 (19-03-15)
درود،خود سامسونگ screen mirroring مگه نداره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کدام مدل سامسونگ مد نظر شماست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 1mahyar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
6430.ولی طر استفاشو نمیدونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز مدل دقیق بنویسید با یک عدد هیچ راهنمایی نمیتونم انجام بدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 1mahyar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
من نرم افزار allconnect و allcast نصب کردم روی اندروید. all connect که مشخص نشد چی به چی هست ولی all cast میره سرچ کنه و تلویزیون رو پیدا کنه اما چیزی پیدا نمی کنه و تلویزیون رو روی screen mirroring گذاشتم...
مشکل کجاست؟
aryaiee (28-03-15)
دوست عزیز شما اگر از allshare خود سامسونگ استفاده کنید بد نیست.البته برای انتخاب تلویزیون و ست شدن با مویابل یا تبلت و کلا سیستم عامل اندروید،باید به بخش device برید نه مثل یک روتر یا مودم سرچش کنید.بعدش خوب tv اونجا میاد و اسمش هم tv samsung و یا نام های مشابه است.بعدش کانکت میشید و سپس با app هایی که قابلیت پخش از wifi دارند که تعدادشان هم کم نیست میتوانید هر مدیایی که خواستید رو اجرا کنید روی tv.البته برای فایل های fhd بهتر هستش که دستگاه و تلویزیون دور از هم نباشند.
مسلح شو به آنچه در توان داری!
life24 (28-03-15), M3RS4D 50062 (28-03-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks