سلام.به نظر شما تلویزیون های متفرقه ای مثل استار ترک، بویمن، ایوولی، یونیوا و ... که با قیمت مناسب امکانات خوبی مثل پنل ips، اسمارت بودن و گیرنده داخلی، به درد میخورن؟(احتمالا اکثرا بدون گارانتی هستن) اگه تجربه استفاده دارید لطفا راهنمایی کنید.
کاربر شهرسختافزار
سلام.به نظر شما تلویزیون های متفرقه ای مثل استار ترک، بویمن، ایوولی، یونیوا و ... که با قیمت مناسب امکانات خوبی مثل پنل ips، اسمارت بودن و گیرنده داخلی، به درد میخورن؟(احتمالا اکثرا بدون گارانتی هستن) اگه تجربه استفاده دارید لطفا راهنمایی کنید.
آخرین ویرایش توسط ehsa2500 در تاریخ 05-11-25 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
من تجربه استفاده از تلویزیون ایوولی را دارم . تا الان مشکلی باهاش نداشتم فقط یه مدت شبکه هاش میپرید و دوباره مجبور بودم تنظیمش کنم
[مدیریت: از قرار دادن امضای لینکدار و تبلیغاتی خودداری کنید.]
ehsa2500 (13-11-25)
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنون. از اشنایان و دوستان شما کسی رو سراغ دارید که از تلویزیون مدیا استار و یونیوا استفاده کرده باشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javad312 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از اکثر این نام ها نباید انتظار پنل با کیفیت / برد اصلی / برد تغذیه با کیفیتی داشته باشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsa2500 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمال fail شدن پنل های بی کیفیت و گریدهای c /d بسیار بیشتره
بهتره سراغ کزینه هایی برید که حداقل گارانتی معتبر دارند .
ehsa2500 (27-11-25), masoud.a1992 (19-11-25)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks