سلام
من يه پرينتر کانن MP630 گرفتم مشکلم با اين پرينتر اينه که صفحه اول با کيفيت چاپ ميشه ولي صفحات بعدي به تدريج افت پيدا ميکنن
به نظرتون مشکل از چيه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام
من يه پرينتر کانن MP630 گرفتم مشکلم با اين پرينتر اينه که صفحه اول با کيفيت چاپ ميشه ولي صفحات بعدي به تدريج افت پيدا ميکنن
به نظرتون مشکل از چيه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
یعنی چند صفحه رو پشت سر هم پرینت میکنه اینجوریه یا اینکه هر 10-20 دقیقه یک برگ بزنی اینجوری میشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط deutschmomo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
وقتي چند صفحه رو پشت سر هم چاپ ميکنه اينجوري ميشه
کاربر شهرسختافزار
3ه حالت ممکن هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط deutschmomo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمال داره درست شارژ نشده باشه
کارتریج مشکل داشته باشه
ویا اینکه جوهر متفرقه باشه
کاربر شهرسختافزار
پرينترو تازه گرفتم . هنوز شارژ نشده و کارتريجها هم اصلي هستند .
کاربر شهرسختافزار
ايراد از کارتريجه.
javadshahvand (10-02-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
درسته ایراد از کارتریج هست احتمالاً کارتریج متفرقه انداختنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام :
من MP110 داشتم ...
بیشتر افت کیفیت در این سری MP مربوط میشه به هد دستگاه که زود هم خراب میشه !
اگر گارانتی کامپیوتر ریز است بسرعت ببریدش گارانتی ...
اگر اشتباه نکنم شماره شرکت این هست : 8348
ببخشید این طور می گم ، تجربه خرید چندین مدل پرینتر کانن مخصوصا سری MP بنده را به این باور رسانده که
کانن فقط دوربین های عالی تولید می کنه و در ساخت پرینتر باید پشت سر چندین رقیب خود توقف کنه !
بدلیل فراوانی تعمیرکار و لوازم جانبی HP همواره گزینه مناسبتری است ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks