فکر کنم ایراد جایی دیگه باشه یه نمونه پرینت رو عکسشو بزار؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fanoudi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
فکر کنم ایراد جایی دیگه باشه یه نمونه پرینت رو عکسشو بزار؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fanoudi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
fanoudi (02-08-12)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام، با تشکر از شما ، سه نمونه عکس رو گذاشتم ؛ و فهمیدم که هر چه حاشیه از جهت ها در فایل های مختلف کمتر باشه به صورت کامل پرینت میگیرد(در آخرین عکس هم حاشیه سمت راست و پایین چاپ نشده است ، عکس دومی هم بدون هیچ مشکل پرینت گرفته !) بدون هیچ مشکلی و جای تعجب هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sample1.jpg
sample11.jpg
sample12.jpg
آخرین ویرایش توسط fanoudi در تاریخ 02-08-12 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
حالا اگر با word یا فتو شاپ پرینت بگیری اینجوریه؟
میتونی پرینتر رو با یک سیستم دیگه تست بزنی؟
احتمال اینکه پودر نامرغوب استفاده کرده باشی هست
fanoudi (04-08-12)
کاربر شهرسختافزار
من وقتی عوض کردم مدل کارتریج رو گفتم CE285A اما به من پودر پرینتر HP1005 را داد میشه راهنمایی کنید چه پودری برای این پرینتر خوب هست ؟ ممنون از راهنمایی شما ؟ راستی چه زمانی لوله سبز میفهمیم که کار نمیکنه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
تونر 1005 خوبه ،درست گرفتیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fanoudi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درام (لوله سبز رنگ) بعد از 2 بار شارژ حتماً باید تعویض بشه چون پرینت رو کم رنگ میزنه
اگر رنگ سبز رو درام یک دست نباشه یا خط افتاده باشه باید تعویض بشه
کاربر شهرسختافزار
ممنون از راهنمایی شما پس شما علت نهایی از این پرینت گرفتن در این عکس رو چه چیزی ارزیابی می کنید (در ضمن چیپ رو هم عوص نکردم میتونه از چیپ باشه )؟ با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks