سلام
عزیزان پرینتر canon 4780 که وایرلس کار میکنیم. میخواهم با کابل هم پرینت بگیریم. وایرلس رو خاموش میکنم. کابل رو وصل میکنم و درایور هم نصب هست اما پرینت نمیکنه . اتصال برقرار هست چون اسکن انجام میشه اما پرینت خیر
کاربر شهرسختافزار
سلام
عزیزان پرینتر canon 4780 که وایرلس کار میکنیم. میخواهم با کابل هم پرینت بگیریم. وایرلس رو خاموش میکنم. کابل رو وصل میکنم و درایور هم نصب هست اما پرینت نمیکنه . اتصال برقرار هست چون اسکن انجام میشه اما پرینت خیر
|
|
درایورش رو برای ویندوزی که استفاده میکنی از لینک زیر بگیر و دوباره نصب کن
i-SENSYS MF4780w - Canon UK
کاربر شهرسختافزار
اگر مشکل درایور باشه نباید اسکن رو انجام میداد
درایور اسکنر و پرینتر درسته با هم نصب میشه . ولی درایورش فرق دارند . شما یکبار نصب کنید دوباره درایورش رو مشکل حل میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر ویندوز یا پرینتر هیچ اخطاری بهتون نمیده و درایور هم نصبه احتمالا چند تا پرینت در پرینت منیجر ویندوز گیر کرده که باید job های قبلی را کنسل کنید تا پرینتر راه بیافته
در hidden icons ( مثلث رو به بالای کنار ساعت پائین سمت راست صفحتون ) بعد از پرینت یه برنامه باز میشه
اون برنامه را باز کنید و جابهای داخلش را حذف کرده و مجددا پرینت ارسال کنید
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 21-10-14 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اتفاقا همچین موردی هم شد و اخطار داد! و از یک درایور درخواست ها فرستادم براش باز نشد.
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 21-10-14 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
ازتوقسمت ADD PRINTER باگذاشتن درایور مربوطه مشکلش حل میشه وReplace میشه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks