با سلام
دو عدد پرینتر سام با مدل های ml 2160 و scx 3400 که هر دو بعد شارژ کارتریج پرینت رو خراب میکنن مواجه شدم
با سلام
دو عدد پرینتر سام با مدل های ml 2160 و scx 3400 که هر دو بعد شارژ کارتریج پرینت رو خراب میکنن مواجه شدم
|
|
باید درام پرینتر عوض بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط king_of_shadows برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (10-07-14), king_of_shadows (27-06-14)
با تشکر فایل ریست چیپ این دو مدل پرینتر رو از خیلی از سایت ها گرفتم ولی هیچ کدوم کار نمیکنه و هنوزم چراغ پرینتر نارنجی مونده فایل سالمش رو سراغ ندارین؟
کاربر شهرسختافزار
سریال و CRUM هر دو پرینتر رو بده تا فایل ریست رو پیدا کنم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط king_of_shadows برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (10-07-14), king_of_shadows (14-07-14)
خیلی ممنون اینی که گذاشتم واسه SCX-3400برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ورژن فریمورش الان چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط king_of_shadows برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دوست خوبم هردو مشکل رو همزمان با هم دارید شما ؟!
*MoJtAbA* (10-07-14), aryaiee (10-07-14), king_of_shadows (14-07-14)
کاربر فعال انجمن پرینتر و ماشین اداری
ورژن فریمورگ پرینترهای سامسونگ اینطوری بدست میاد (دکمه های زیر رو از چپ به راست بزنید:)
(#) <==== (193)<==== (#) <==== (Menu)
یعنی دکمه منو ، بعد مربع ، بعد 193 و در نهایت دکمه مربع .
در ضمن اگه میشه بگید چطور اقدام به ریست کردید تا بگم مشکل کار کجا بوده .
در ضمن در مورد بد پرینت گرفته شدن بعد از شارژ ، اگه بار اوله که این کارتیج ها رو شارژ می کنید نمی تونه از درام باشه و احتمال زیاد بد شارژ شده ولی اگه چند بار شارژ شدند بهتره درام عوض بشه .
لینک اموزش ریست هم بزارید ممنون میشم(روشی که خودتون تست کردن باشین) یه سری میگن موقع ریست باید روی چیب چسب زد یکی دیگه گفته نمیخاد حالا به نظر شما چیکار کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks