سلام .
یه پرینتر hp m1132 mfp دارم که بازش کردم و پودر رو توی مخزنش ریختم الان صفحه رو کاملا سیاه میگیره !!!
اشتباهم چی بوده که اینطوری شده ؟
سلام .
یه پرینتر hp m1132 mfp دارم که بازش کردم و پودر رو توی مخزنش ریختم الان صفحه رو کاملا سیاه میگیره !!!
اشتباهم چی بوده که اینطوری شده ؟
|
|
وقتی پرینت میگیرم درام تقریبا سیاه میشه !!! در صورتی که قبلا پودر به درام نمیخورد !!!
تونر نشتی داره کاملا مشخصه . به احتمال زیاد موقع شارژ به تونرتون اسیب زدید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ricardo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ricardo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا سطل آشغال تونر را تخلیه نکردید یا پودری که گرفتید مناسب با تونرتون نیست
کاربر فعال انجمن پرینتر و ماشین اداری
دلایل مختلفی می تونه داشته باشه اگه یه عکس از پرینت سیاه شده بذارید بهتر میشه گفت مشکلش چیه اینطوری نمیشه گفت .
البته بعد از شارژ همیشه باید چند تا پرینت (بعضی وقت ها حتی تا 7 یا 8 تا)گرفت تا پرینتر به حالت طبیعی خودش پرینت بگیره .اگه چند تا گرفتید همچنان سیاه میزنه می تونه عوامل مختلفی داشته باشه که باید عکستون رو ببینم .
البته میتونه بخاطر آسیب دیدن درام هم باشه !! راه حل چیه الان ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پودر مخصوص پرینترهای hp گرفتم ، به تمام پرینترهای hp میخوره ! قبلش کارتریج رو تمیز کردم و آشغال تونر رو تخلیه کردم ! حدودا 100 گرم پودر ریختم . کارتریج 85A هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حدودا 12 پرینت گرفتم ، کاغذ A4 مشکی بیرون میده ، کاملا مشکی یکدست !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط علی حسنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط ricardo در تاریخ 10-06-15 انجام شده است
nima_hl (11-06-15)
|
|
حدس خود من اینه که نشتی داره مخزن پودر ، وقتی دوسه تا پرینت میگیرم و بازش میکنم درام و زیر دکتر بلید کاملا به پودر آغشته شده !!!! در صورتی که قبلش اصلا پودر یه درام نمیرسید !!
شما یکبار تونر رو خالی کنید و دوباره با یک پودر سازگار با مدل خودتون شارژ کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ricardo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ricardo (11-06-15)
البته الان روی جعبه ی این یکی رو که خوندم نوشته : for use in HP universal toner
احتمالا درست گفته ، شامل همه ی مدل های HP میشه !!!
کاربر فعال انجمن پرینتر و ماشین اداری
این مشکل که از درام نیست درام اگه مشکل پیدا کنه خط میندازه .
ولی اگه همه صفحه سیاه میشه و تونر به صورت پاش شده نیست مشکل از تونر استفاده شده است .تونر های hp شماره مخصوص به خودشون رو دارن مثلا مدلهای 05A ، 085A، 035A و . . . ولی تونری نداریم که همه کارتریج ها رو شامل بشه ( تنها تونر سامسونگ به همه مدلهای سامسونگ می خوره در مورد سایر پرینتر ها مثل HP این مورد صدق نمیکنه ) پس شما اول تونرتون رو چک کنید و از جای معتبر تهیه کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks