برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط B-Prot برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید1. چه پودری بخرم؟ کدوم مارک خوب و مناسب هست؟ از کجا بفهمم پودر تقلبی هست یا نه؟ و قیمت چقدر هست؟یک بار هم گفتم پودر های تقلب تو بازار زیاده اصل و غیر اصل رو نمیشه تشخیص داد باید از خوده فروشنده بپرسی که اگر خوب جواب داده بگیری ، در حال حاضر بهترین پودر استاتیک کنترل آمریکا هست اگر پیدا کردی این مدل رو بگیر
2. تا چه اندازه پودر باید ریخت؟
اندازه 100 گرمی بگیر شارژ کن
3. چه نکاتی رو باید در پر کردن کارتریج رعایت کرد؟
این لینک آموزش شارژ کاتریج رو با عکس نمایش داده
4. یه کارتریج رو چندبار میشه شارژ کرد یا همون پودر رو ریخت؟ آیا محدودیت داره؟ و اینکه باید هر چند وقت یک بار کارتریج رو تعویض کرد؟
تا هر موقعه که مکانیک تونر جواب میده میشه شارژ کرد کار بجایی برسه که دیگه کیفیت کار بیاد پایین و ارورر بده باید کاتریج عوض بشه بعد از هر 2 بار شارژ درام عوض بشه بهتره
5. این دومین کارتریج هست که بنده خریدم. توی کارتریج اولی هم همین مشکل نوار مشکی که در حاشیه کاغذ می افتاد رو داشت،
و اینکه دومین دارم هست که در کارتریج گذاشته شده.(البته درام رو هم یکی از این تعمیرکارها انداخت و نمیدونم واقعا درام سالمی بوده یا نه).
ولی باز هم مشکل نوار مشکی حاشیه کاغذ بود؟!
از کجا بدونم که درام سالم هست؟
و اینکه آیا این درام ها هم مارک و غیره دارند؟
و در کل چی کار کنم؟
شما اولین کار پودر داخل تونر رو خالی کن و نوع پودری که بالا گفتم رو بگیر و شارژ کن اگر مشکلت حل نشد درام رو عوض کن

Bookmarks