با درود
دوستان این پرینتر موقع نصب، ارتباطش با کامپیوتر برقرار نیشه. من کابل هم عوض کردم. همان قسمت نصب که میگه کابل پرینتر رو بزنید در پورت USB
پرینتر خاموش و روشن کردم و کابل رو در اوردم و وسط کار زدم و جواب نداد.
چه کنیم؟
کاربر شهرسختافزار
با درود
دوستان این پرینتر موقع نصب، ارتباطش با کامپیوتر برقرار نیشه. من کابل هم عوض کردم. همان قسمت نصب که میگه کابل پرینتر رو بزنید در پورت USB
پرینتر خاموش و روشن کردم و کابل رو در اوردم و وسط کار زدم و جواب نداد.
چه کنیم؟
|
|
روی پورت usb دیگر روی سیستم تست کردید ؟ روی usb پشت کیس وصل کنید . گاهی بعضی از دیوایس ها با usb جلوی کیس مشکل دارند.
جدیدترین درایور هم از سایت کانن دریافت کنید
i-SENSYS LBP6000B - Canon Europe
Aaron Swartz (07-04-16), iranch (06-04-16)
کاربر شهرسختافزار
والا لپ تاپ هست. بله روی usb2 نشد. روی usb3 هم همین کار کردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله همین درایور هست
Aaron Swartz (07-04-16), iranch (07-04-16)
کاربر شهرسختافزار
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امروز روی PC تست میکنم اما وقتی درایور ش که خود ویندوز نصب میکنه(ناقص بود) پاک کردم و ری استارت زدم ، خود ویندوز پرینتر رو شناخت و اسمش در لیست اورد
اما درایور رو نتونست نصب کنه.حالا بحث اینجاست که نمیشه گفت ارتباط بین پرینتر و کامپیوتر کامل قطع هست.
اما موقع نصب هم اصلا ارتباط برقرار نمیکنه با پرینتر
روی PC تست کنید نتیجه را اطلاع بدید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
موقعه نصب 2تا گزینه نصب با کابل و بدون کابل داره هر دوتا رو تست کن اما مشکل شما مربوط میشه درایورها ، درایور چیپست مادربرد و درایور پرینتر رو دانلود و دوباره نصب کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
به سادگی در پی سی با ویندوز 7 نصب شد!
خوببرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما
یکبار ویندوز لپتاپ را تعویض کنید . اگر مدل جدید هست . چیپست و USB ها را به آخرین نسخه اپدیت و نصب کنید . باید مشکل حل بشه . درایور مربوط به نسخه ویندوزتون از کانن دریافت و نصب کنید .
کاربر شهرسختافزار
احتمال اینکه پاور افت ولتاژ داشته باشه هم هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
iranch (08-04-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks