سلام.
من پرینتر brother 2040 دارم...نمیدونم چرا وقتی روشن میکنم یه چراغ به اسم Toner هست روش که اون روشن میشه و نمیذاره پرینت بگیرم...کسی دلیلش رو میدونه؟؟؟
کاربر افتخاری
سلام.
من پرینتر brother 2040 دارم...نمیدونم چرا وقتی روشن میکنم یه چراغ به اسم Toner هست روش که اون روشن میشه و نمیذاره پرینت بگیرم...کسی دلیلش رو میدونه؟؟؟
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
|
|
این Toner هیچ ربطی به پرینت نگرفتن دستگاه شما نداره، تونر پودر کربنه که در پرینترها برای فرم دادن به تصاویر و نوشته ها در کاغذ پرینت استفاده میشه!Toner is a powder used in laser printers and photocopiers to form the text and images on the printed paper.
میشه مدل دقیق پرینترتونو بگید من از FAQ استفاده کنم؟ شاید نتیجه ای بگیریم.
در ضمن یه سر هم به Device manager بزنید ببینید وصل هست، و وقتی Print رو میزنید عکسه یه پرینتر میاد رو Tray ?
وقتی که حرف میزدی نفس نمیکشیدم، میترسیدم که حتی یک کلمه رو از دست بدم...
arven_andomil (10-09-09)
کاربر افتخاری
مدل دقیقش اینه.
HL 2040 BROTHER
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
خب وقتی چراغ تونر روشن ه :
1- تموم شده
2 - کارتریج درست جا نرفته!
3 - کارتریح خرابه!
آخرین ویرایش توسط DaaDaa در تاریخ 11-09-09 انجام شده است
arven_andomil (11-09-09)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز یک دکمه روی دستگاه هست
دوبار پشت سر هم کلیک کن بذار یه ورق برای تست پرینت بگیره تا ببینی آیا پرینت می گیره یا نه
اگه پرینت گرفت پس مشگلی نیست
اگه پرینت کرد لیستی از مشخصات به ویژه میزان کاغذهایی که پرینت گرفتی نشون داده میشه که احتمالآ پودر جوهر چاپگرت تموم شده
که حدودأ 10000 هزینه ی شارژشه
بده شارژ کنن
arven_andomil (12-04-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks