سلام من یک پرینتر 4010 کانن سه کاره دارم هرچه میخوام پرینت بگیرم فقط صفحه اول رو پرینت میگره بعد پیغام خطا میده و چراغش قرمز چشمک زن میشه لطفا کمکم کنید بیشتر برای برگه A5 ممنون
کاربر شهرسختافزار
سلام من یک پرینتر 4010 کانن سه کاره دارم هرچه میخوام پرینت بگیرم فقط صفحه اول رو پرینت میگره بعد پیغام خطا میده و چراغش قرمز چشمک زن میشه لطفا کمکم کنید بیشتر برای برگه A5 ممنون
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yaskabod برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راجب پرینتر نامبرده اطلاعی ندارم ، اما اروریی که روی صفحه مانیتور ظاهر میشه رو لطفاً ازش شات تهیه کرده و در تاپیکتون قرار بدین .
اما در حالت کلی ، فکر می کنم که پرینتر گیر کاغذ داشته باشه .
توصیه می کنم موقع پرینت به حالت کشیدن کاغذ توجه کنید . یک فایل چند صفحه ای رو پرینت بگیرین و فقط یک برگ کاغذ رو در پرینتر قرار بدین . ببینین ارور مشاهده شده این دفعه چیه ؟ ( ارور برای نبودن کاغذ یا همون ارور قبلی که میفرمائین ! )
برای احتیاط ، یکبار کارتریج رو دربیارین و قبل از جا زدن هم داخل پرینتر رو نگاهی بندازین که تکه کاغذ ، یا آشغالی گیر نکرده باشه .
Rezasam1 (07-01-12)
کاربر شهرسختافزار
این مشکل نرم افزاریه ببین پرینتر با یه سیستم دیگه همینجوریه؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks