منم 1018 دارم ، تو 7 خیلی راحت و بی دردسر کار میکنه
عکسی که گذاشتی توش ارور نیست ، داره پروسه و روند پرینت گرفتن رو شرح میده
سلام خسته نباشید! بنده یه پرینتر دسته دوم HP laster jet 1018 خریدم! ولی وقتی میخوام پرینت بگیرم ارور زیر رو میده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پرینتر رو که خاموش میکنم یا سیستم رو که ریست میکنم بعضی وقتها پرینت میگیره! ولی بعضی وقتها مثل عکسی که گذاشتم نمیگیره! کلا عشقی کار میکنه !! ویندوزم 7 هست و درایور پرینتر رو هم از سایت HP دانلود کردم و نصب کردم ولی هنوز مشکلم حل نشده بود! اینم بگم که این پرینتر قبلا رو یه سیستم دیگه که ویندوزش xp بود کار میکرد ولی رو سیستم من کار نمیکنه
|
|
منم 1018 دارم ، تو 7 خیلی راحت و بی دردسر کار میکنه
عکسی که گذاشتی توش ارور نیست ، داره پروسه و روند پرینت گرفتن رو شرح میده
Fastest in Iran
hossein0111 (27-02-12)
پس واسه من چرا بگیر نگیر داره؟ شما از رو سی دی درایورها رو نصب کرد؟ یا از سایت hp درایورهای مخصوص سون رو دانلود کردی؟
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hossein0111 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم این پرینتر رو دارم و رو 7 مدتی استفاده کردم، مشکلی نبود
وقتی با آن/آف شدن مشکل حل میشه یعنی مشکل مربوط به بافره حالا چه نرم افزاری و چه سخت افزاری
درایور کاملش رو نصب کنید
گاهی سکوت بلندترین فریاد است
و زمان صادق ترین قاضی...
پس در درگاه زمان سکوت میکنیم
شاید
حکمی به نفع ما صادر شود
hossein0111 (27-02-12)
من از سایت HP گرفتم ، درایوری که همراه خودش هست فقط روی XP جواب میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hossein0111 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Fastest in Iran
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks