برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله دوست عزیز درسته سنسورهای خود مادربرد نمیتونن خیلی دقیق باشند ولی من رو این حساب یکمی نگران پاور خودم شدم چون یکی از دوستانم همزمان با من سیستمی با مادربرد مشابه بست و یک پاور نو (650 گلد گرین) و داخل بایوس مقادیر 12.06 و 5.02 و 3.30 رو نشون میده.
شما که زیاد با مولتی متر کار کردید تجربش رو دارین دقت کردید که چقدر فرق داره عددهایی که مولتی متر نشون میده با عددهایی که داخل بایوس نشون میده؟ هیچ وقت مقایسه کردید تفاوتشون در چه حد هستش؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط خبات کریمی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از نظر شما دوست من ، بله با نرم افزارهایی مثل HW Monitor آشنایی دارم و اگر بخوام تست لود بگیرم خود OCCT هم میتونه بدون نیاز به ران کردن گیم این کارو برام انجام بده. ولی بقول AMD>INTEL وقتی خروجی های بایوس معتبر نباشه دیگه نرم افزارها هم از همون بایوس میگیرن
Bookmarks