با سلام خدمت همه من یک گرافیک 1080 xtreme edition 8G دارم مشکل من اینه که وقتی با برنامه FurMark گرافیک زیر تست استرس میزارم بعد از 3 دقیقه دمای گرافیک به 69 اینا میرسه اگر 5 دقیقه بمونه دما به 79 میرسه روی سیستم خودم وقتی هم زیر تست استرس با برنامه GPU-Z از سربرگ sensor گزینه power consumption نگاه میکنم برق بشدت نوسان داره ثابت نیست در صورتی که باید حین تست کلا بین 215 تا 214 وات باشه مصرف برق اما روی سیستمم از 215 وات میاد روی 137 وات یا باز میشه 113 وات داخل عکس اول کادری که دورش خط کشیدم کاملا مشخص همین باعث افزایش دمای گرافیکم روی سیستم میشه
اما برای اینکه مطمئن میشدم مشکل از گرافیکم نیست همین گرافیک روی سیستم دیگه از همسایه های داخل آپارتمانمون بردم برای تست پاور اون سیستم هم 650 وات گلد کولر مستر بود با این ورژن FurMark گرافیک خودم روی اون سیستم گذاشتم زیر تست بعد همینطور که داخل عکس مشخص مقدار مصرف برق گرافیک از قسمت power consumption هیچ نوسانی نداره در کنارش بعد از 21 دقیقه دمای کارتم روی همین 65 مونده اگر دوساعتم میذاشتم شاید نهایت دماش به 68 میرسید اگر همین روسیستم من بود دما 100 رد میکرد
حالا میخواستم بدونم مشکل از مادربورد منه یا که پاور این بین مشکل داره که باعث افزایش دمای گرافیکم میشه با تشکر مشخصات سیستم خودمم پایین زدم
cpu:intel 5400 gold
mainboard:msi z370 gaming m5
vga:gtx 1080 xtreme edition 8G 11gbps
ram:8*8=16 gig
hard:western 7200 blue 1 tb
power:cooler master 1200w platinum
Bookmarks