دیشب ساعت 9:30 شب از خونه رفتم بیرون تا شاید یه جایی باز باشه و پاور را درست کنم و همه جا بسته بود و یه CD فروشی باز بود و رفتم اونجا بهش نشون دادم ، اول گفت ببینم و گفت باید اول تست کنم و ... و اگه میخوای درست بشه باید بری فردا بیای ؛ منم که کارم گیر بود بهش گفتم کارم گیر هست و هی این آقا میگفت فردا و من می گفتم همین امشب !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخر سر رفت یه سیم دقیقا مثل خود ATX-12V آورد و گفت طول این خوبه ؟ ؛ گفتم ؛ آره طولش خوب هست. گفت من الان میخوام ببندم و اگه بخوام لحیم کنم ، دیر میشه؛ دوباره گفت بزار پاورت اینجا باشه و فردا بیا ببر ! منم گفتم ؛ میرم بیرون یه تعمیراتی گیر میارم و میدم لحیم کنه ، آخر گفت باشه و سیم را گرفتم. و از مغازه بیرون اومدم و یه چند جا رفتم که همشون کلا بسته بودند.
به خونه که رسیدم ، پاور رو گذاشتم جلوی خودم و سیم ها رو حدود 2 سانت بریدم و اون اتصال 4 پین را با انبر بریدم و سیم ها را به سیم دیگری که گرفته بودم حلقه زدم و تک تک سیم ها رو قشنگ 1 دور چسب برق کشیدم و برای قشنگ تر شدنشون به پشت کیس هر 4 تا سیم رو بست زدم و کابل رو زدم .
خدا رو شکر الان به خوبی کار میکنه و هیچ مشکلی هم ندارد.

Bookmarks